Skip to main content

VIDEO - SpotON. Pepsi se întoarce în timp, cu o ediţie aniversară. Vizante şi Maia Morgenstern, într-un nou spot Selgros

 
VIDEO - SpotON. Pepsi se întoarce în timp, cu o ediţie aniversară. Vizante şi Maia Morgenstern, într-un nou spot Selgros

VIDEO. Ce spoturi au început să ruleze pe posturile TV în aceste zile? Pepsi se întoarce în timp, printr-un spot în care recreează mai multe momente din istoria de 50 de ani a băuturii carbogazoase în România. Din noile spoturi de pe TV nu lipsesc nici vedetele.

Publicitate

Marius Florea Vizante îi recită câteva versuri din Luceafărul Maiei Morgenstern, într-un nou spot pentu Selgros, Cabral joacă mai multe roluri în încercarea de-al convinge pe Puya să-i dea nişte chispuri Lay's, iar Antonia este vedetă într-o nouă reclamă Vodafone.

În ultimele două săptămâni, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Vodafone, Selgros, Lay's, BCR, Pepsi şi Fortuna.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • Marius Florea Vizante joacă rolul unui casier amorezat care îi recită versuri din Luceafărul actriţei Maia Morgenstern, într-o nouă reclamă pentru lanţul de magazine Selgros.
  • Cabral intră în pielea mai multor personaje în încercarea de a-l convinge pe Puya să-i împrumute nişte chipsuri Lay's, dar nu reuşte şi în final i le fură.
  • Antonia "se lasă cucerită" de declaraţia de dragoste a unui adolescent, într-o reclamă pentru brandul Vodafone.
  • Victor Rebengiuc şi-a împrumutat vocea pentru o reclamă aspiraţională pentru marca Vodafone. Actorul ne spune "ai puterea să reuşeşti pe drumul tău".

Pepsi

Selgros - Vizante şi Maia Morgenstern

Lay's - Cabral şi Puya

Vodafone - Rebengiuc

Vodafone - Antonia

BCR

Fortuna
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • io io
    Cobori în jos, luceafăr blînd, ..............jos nu încet...sau poate aici creativul creator a dorit să sublinieze emoția amărîtului de casier

Trimite un comentariu

sus