Skip to main content

VIDEO. România salamului bine făcut. Salamul Săsesc, de la reclame cu copii la sași

 
VIDEO. România salamului bine făcut. Salamul Săsesc, de la reclame cu copii la sași
România salamului bine făcut. Salamul Săsesc, faimos prin reclamele în care o fetiță rostea peltic "ssalam ssăsesc", s-a repoziționat, iar acum personaje principale sunt șase sași, printre care Martin și Klaus.
 
De ce această repoziționare?
 
Agenția care a făcut reclama - Unity Group, spune că poziționarea nouă "se dorește a fi o metaforă a lucrului făcut cu simț de răspundere".
 
Herr Martin, „păstrătorul” rețetei secrete de salam Săsesc, este și vedeta noul ambalaj. 

"Noua identitate de brand a Salamului Săsesc este construită în jurul unui personaj central, sasul Martin, ce reprezintă chintesența atributelor produsului și a companiei Cris-Tim: seriozitate, corectitudine, inventivitate, migală, iscusință, înțelepciune și carismă. (...)

Poziționarea sașilor ca personaje centrale ale campaniei se dorește a fi o metaforă a lucrului făcut cu simț de răspundere, realizând în același timp legătura firească și așteptată cu denumirea produsului", potrivit reprezentanților agențiilor Unity Group.

Ultima campanie pentru acest brand a fost realizată în primăvara anului 2014, când pe ecran a reapărut fetița care spunea "ssalam ssăsesc", acum ajunsă la vârsta adolescenței. Campania cauta la momentul respectiv vedete pentru noua campanie de imagine a produsului Salam Săsesc, sub titlul “Cris-Tim te face superstar”.

Campania de repoziționare a Salamului Săsesc a fost realizată de agențiile Unity Group (Bloom Communication – branding și creație, digital și Social Media, We-Do Communication – Media Buying, Impressum Communication – PR – și Nomenius - consultanță înregistrare mărci și proprietate intelectuală).

Publicitate
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu