Skip to main content

VIDEO. Willem Dafoe recreează scena de la metrou cu Marilyn Monroe într-un spot Snickers

 
VIDEO. Willem Dafoe recreează scena de la metrou cu Marilyn Monroe într-un spot Snickers

Într-un nou spot pentru brandul Snickers, actorul Willem Dafoe recreează celebra scenă din filmul "The Seven Year Itch" în care rochia lui Marilyn Monroe se ridică din cauza curentului produs de o gură metrou din New York City, scrie AdWeek.com.

Publicitate

Reclama creată de BBDO New York va fi difuzată în timpul celei de-a 50-a ediție a Super Bowl, eveniment recunoscut ca un magnet de publicitate și prilej de lansare a unor reclame memorabile.

Spotul este creat pe cunoscutul scenariul "ce ar fi făcut protagonista dacă i-ar fi fost foame" în timpul filmărilor pentru pelicula The Seven Year Itch.

"Trebuie să recunosc, să joc rolul unei bombe sexy este o provocare nouă pentru mine. Având în vedere faptul că sunt un mare fan al actriței Marilyn Monroe, n-am putut să spun nu oportunității de a intra în pantofii și celebra rochie albă a vedetei"

Willem Dafoe nu este la prima apariție într-un spot difuzat în timpul competiției Super Bowl. În 2003, Dafoe a jucat rolul diavolului într-un spot pentru brandul Mercedes-Benz.

În reclamele Snickers au mai apărut, de-a lungul timpului și alți actor celebri. În octombrie 2014, brandul de ciocolată lansa un spot în care Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul lui Mr. Bean, intră în pielea unui ninja.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu