Skip to main content

Vlad Craioveanu a semnat cu un nou post de radio. Când va reveni și ce va face pe post

 
Vlad Craioveanu a semnat cu un nou post de radio. Când va reveni și ce va face pe post
Vlad Craioveanu 2013

După ce săptămâna trecută a plecat de la postul Tanănana, Vlad Craioveanu se alătură postului de radio deținut de Marius Tucă. Craioveanu va intra pe Smart FM începând cu 1 martie când va realiza emisiunea „B Smart!”, alături de Manuel Dinculescu.

Publicitate

„B Smart cu Craioveanu și Dinculescu” va fi difuzat în timpul săptămânii (luni-vineri), între orele 15 și 18.

„Mă încântă numele cu care m-am întâlnit la SmartFM și, de asemenea, sunt fericit că pot împărtăși aceeași viziune despre radio cu oameni avizați din domeniu”, a spus Vlad Craioveanu.

Vlad Craioveanu a mai lucrat la Pro FM, Guerilla, Radio 21, VibeFM și Tanănana. El a mai făcut echipă cu Manuel Dinculescu, în 2013 și 2014, la Radio 21 când realizau împreună cu Dj Andi și Orlando emisiunea de succes „Patrula 21”.

CONTEXT. Pe 26 februarie matinalul Vlad Craioveanu a încheiat colaborarea cu postul de radio Tanănana, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.  

Plecarea vine după ce omul de radio a fost în preaviz în ultima lună. De altfel aproape toți angajații postului Tanănana au fost în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audiență, anunțate în luna ianuarie. 

La finalul lunii ianuarie postul Smart FM a anunțat CNA că îşi schimbă formatul din muzical - adult contemporary în preponderent cultural, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Tot atunci, reprezentanții postului deținut de Marius Tuca au anunțat că chef Patrizia Paglieri, Ioana Moldovan şi actorii Marius Manole şi Dorina Chiriac vor realiza emisiuni la Smart FM.  

Postul Smart FM a fost preluat de Marius Tucă în octombrie 2015.  

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu