Skip to main content

Vlad Craioveanu, ultima zi la matinalul Tanănana

 
Vlad Craioveanu, ultima zi la matinalul Tanănana
Vlad Craioveanu

Matinalul Vlad Craioveanu a încheiat astăzi colaborarea cu postul de radio Tanănana. „Astăzi a fost ultima mea zi. Să aveți grijă de voi. Îi pup pe colegii de aici, de care o să-mi fie dor”, a spus Craioveanu în finalul emisiunii de astăzi. 

Plecarea vine după ce omul de radio a fost în preaviz în ultima lună. De altfel aproape toți angajații postului Tanănana au fost în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audiență, anunțate în luna ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Publicitate

“Analizăm fiecare om în parte și vedem cine și cu ce continuăm, după perioada de preaviz. Din punctul meu de vedere, toată lumea este în preaviz. Toată lumea a fost înștiințată că rezultatele au fost sub așteptări și că există posibilitatea reorganizării stației.”, a declarat șefa stației, Liliana Georgescu, pentru paginademedia.ro, la începutul acestei luni. 

Pe de altă parte, Craioveanu declara la momentul respectiv, pentru Paginademedia: „Indiferent de reorganizare, dezorganizare, neorganizare, eu aleg să plec”. 

Postul Tanănana a fost rebrenduit în prima parte anului trecut, din Activ EFEM, cu Craioveanu și Ciprian Muntele la matinal. 

În ultimii trei ani, Vlad Craioveanu a lucrat la Guerrilla, Radio 21, Vibe FM și Tanănana. În 2013 a părăsit Radio Guerrilla, unde realiza matinalul alături de Mihai Dobrovolschi. În același an, el s-a alăturat grupului Lagardere unde s-a ocupat de matinalul Radio 21. A fost o relație scurtă, de doar un an. Vlad Craioveanu a fost mutat la Vibe FM după venirea lui Mihai Găinușă la 21 (și el a plecat între timp, la Seven). Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2015, Craioveanu a lăsat Vibe FM, post care și-a schimbat profilul muzical, în soft gold (detalii, AICI). 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu