Skip to main content

Antena 1, amendată cu 15.000 de lei pentru circul lui Guţă şi Edy Mexicanu, dar şi pentru descrierea unei omucideri

 
guta capatos
guta capatos

Telenovelele Guţă şi Edy Mexicanu, de la Un show păcătos, şi un caz prezentat la Acces Direct au adus postului Antena 1 o amendă de 15.000 de lei. Forul audiovizual a sancţionat postul pentru limbaj injurios la Un show păcătos, dar şi pentru prezentarea unor detalii despre o crimă oribilă.

Publicitate

Vizate au fost ediţiile Un show păcătos din 21,23, 24 şi 29 septembrie şi 1 octombrie, în care s-a vorbit despre viaţa amoroasă a manelistului Nicolae Guţă şi a lăutarului Edy Mexicanu.

La acestea se adaugă şi o ediţie a emisiunii Acces Direct din 13 octombrie, în care s-a discutat despre cazul unui bărbat care şi-a decapitat soţia şi cele două fiice, de 12 şi 15 ani, iar apoi, le-a dat foc.

După vizionarea imaginilor, Radu Herjeu, membru CNA, a fost primul care a făcut o propunere: o amendă de 75.000 de lei, motivând faptul că prezentarea cazurilor de la Un show păcătos este o recidivă. „Spre deosebire de Kanal D, unde oamenii parcă încearcă să schimbe ceva, aici nu se schimbă absolut nimic”, şi-a justificat Herjeu propunerea.

Pe de altă parte, Monica Gubernat, membru CNA, a propus o sancţiune de 15.000 de lei. Aceasta a atras şi cel mai mare număr de voturi, şase: Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda şi Lorand Turos au fost pentru sancţiunea propusă de Gubernat.

Radu Herjeu şi Dorina Rusu au votat pentru amenda de 75.000 de lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Pentru editii de asta toamna?? Pai in tot timpul asta aia puteau s-o comita din ce in ce mai grav. Si nu ca n-ar fi facut-o. Jenant acest consiliu al neavenitilor.
  • Dragos Dragos
    cand se duce Capatos la paine si ii cere aia restul ii cade 15mii de lei din buzunar, voi sunteti seriosi, oamenii astia investesc mii de euro zilnic in emisiune si voi veniti cu asemenea amenzi, nu se vor termina asemenea emisiuni daca amenzile sunt mici
  • Iulian Iulian
    CNA-ul doarme? Din toamna inca nu s-a dat amenda?:)))))) Asa ceva... Trebuia fix a3a/a4a zi sa fie data, nu sa amane pana acum. Sau alte treburi? Care? Care sunt acele treburi?

    Si .. De ce emisiunile astea de ... (un show pacatos si wow ***) nu sunt inchise?
  • Adi Adi
    Mai are cineva nevoie de vreo dovada ca Antena este protejata de CNA ? Auzisem ca Herjeu are caracter si asta mi-a confirmat. Sunt insa unii compromisi total. Ar trebui sa se umple de rusine!
  • cristi cristi
    deci este incredibil de mica amenda. faceti un simplu calcul: guta a primit cateva mii de euro bune ca sa se maimutareasca la tv si cna-ul le da doar 3000 de euro amenda?! amenzile pt promovarea inculturii ar trebui de la 100.000€ in sus.
  • Dan Dan
    Mai, radu herjeu, e ca si cand esti indragostit de un baiat si nu vrei sa schimbi nimic la el. Ai prins-o?

Trimite un comentariu

sus