Skip to main content

Antena 1 difuzează duminică animaţia Sunt un mic ticălos, la bătaie cu un film în care joacă Kevin Costner

 
Antena 1 difuzează duminică animaţia Sunt un mic ticălos, la bătaie cu un film în care joacă Kevin Costner

Animaţia "Sunt un mic ticălos" (Despicable me) va rula duminică la Antena 1, începând cu ora 20.00. Producţia va intra în lupta pentru audienţă la concurenţă cu filmul „Jack Ryan: Agentul din umbră" în care joacă Kevin Costner şi care va fi difuzat de Pro TV de la aceeaşi oră.

Publicitate

Nominalizată la premiile „Globul de aur”, animaţia computerizată prezintă povestea celui mare mare „ticălos”, ce îşi găseşte „naşul” atunci când în viaţa lui pătrund trei fetiţe inocente, Margo, Edith şi Agnes. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru pune la cale jaful secolului, dorind să fure luna.

Steve Carell, Jason Segel, Miranda Cosgrove şi Julie Andrews sunt doar câţiva dintre cei care au tras voci pentru celebra animaţie. Bazată pe povestea creată de Sergio Pablos, animaţia a fost produsă în French studio Mac Guff din Paris, fiind o producţie americană, dar scrisă şi regizată de Spaniards and Frenchmen, ceea ce face din ea un produs multi-cultural.

Cu cine se bate "micul ticălos" de la Antena 1

  • Pro TV va difuza pe intervalul animaţiei americane de la Antena 1 filmul „Jack Ryan: Agentul din umbră", care îi are printre protagonişti pe Kevin Costner.
  • TVR 1 are în grilă principalul jurnal de ştiri şi filmul Omul din umbră.
  • Kanal D a programat emisiunea Roata norocului.
  • Prima TV va difuza pe intervalul animaţiei emisiunea de tip reality-show Schimb de mame.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus