Skip to main content

Anunțul lui Iohannis că îi retrage Ordinul Național „Steaua României” lui Tőkés s-a comentat intens

 
Anunțul lui Iohannis că îi retrage Ordinul Național „Steaua României” lui Tőkés s-a comentat intens
Klaus Iohannis

Anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis că îi retrage Ordinul Național „Steaua României” lui László Tőkés a fost intens comentată pe Facebook. 

Publicitate

Mesajul șefului statului a adunat aproape 1.500 de comentarii pe rețeaua de socializare potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

"Am decis astăzi să-i retrag Ordinul Național „Steaua României” lui László Tőkés. Cel care primeşte şi acceptă o distincţie din partea statului român trebuie să recunoască și să respecte România, trebuie să aprecieze valorile care stau la baza Constituţiei țării", a scris Iohannis pe Facebook.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta, Elena Udrea și Cristian Popescu Piedone,au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 1485 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Victor Ponta, 730 comentarii pe Facebook la mesajul:

La peste o lună de când mor bebelușii într-o instituție de sănătate a Statului Român, dl. Iohannis "urmărește cu îngrijorare" și "așteaptă ca instituțiile să își facă treaba"! Deși în cazul tragediei de la "Colectiv" (club 100% privat) domnia sa știa în 48 de ore (fiind pe drum spre o petrecere la Sibiu) cine este vinovat! Atunci "a fost nevoie să moară oameni" ca dl. Iohannis să își pună "Guvernul Său"! Acum bieții bebeluși mor degeaba, nu are nevoie dl. Iohannis de ei în planurile sale politice! Credeați că Băsescu a fost cel mai cinic și lipsit de scrupule Președinte? Cred că ne-am înșelat!

3. Pagina oficiala Elena Udrea, 577 comentarii pe Facebook la mesajul:

Daca ieri eram "surprinsa in bratele unei femei", astazi, dupa prezenta mea la un eveniment al MDRA la Parlament, vad ca sunt speculatii despre posibile operatii estetice pe care mi le-as fi facut. O iau ca pe un compliment. De altfel, presupun ca nu mi le puteam face azi noapte cata vreme ieri la ICCJ, alaltaieri la sectia de politie, luni la Piatra Neamt, vineri la DNA si aproape in fiecare zi in public, nici presa si nici altcineva nu a remarcat schimbari spectaculoase in ceea ce ma priveste.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu