Skip to main content

Bravo, România, noua emisiune de la Antena 1, pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro

 
Bravo, România, noua emisiune de la Antena 1, pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro

Show-ul Bravo, România! debutează pe 5 aprilie la Antena 1 cu musicaluri, poveşti emoţionante şi competiţie. Toate echipele intrate în concurs, care vor evolua pe scenă pentru a ajuta pe cineva, luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro, premiu care va ajuta unul dintre cazurile prezentate în emisiune.

Publicitate

Taximetrişti, bucătari, corporatişti sau vatmani de la RATB vor încerca să arate că se descurcă pe scenă, totul pentru o cauză nobilă, potrivit reprezentanţilor Antenei1.

În fiecare ediţie trei echipe îşi vor prezenta numărul de musical atent pregătit împreună cu coregrafi cunoscuţi şi vor evolua pe scenă sub privirile juraţilor Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil.

La finalul fiecărei ediţii, dintre aceste trei echipe se va alege una câştigătoare, care va primi 5000 de euro şi paşaportul către Marea Finală.

În ultima ediţie a emisiunii prezentate de Diana Munteanu şi Liviu Vârciu se vor întrece în musicaluri spectaculoase toţi câştigătorii din fiecare ediţie, iar o echipă va lua marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zaiafet Ionescu Zaiafet Ionescu
    S-au terminat banii la Intact ... Scad salariile , dau premii mici la emisiuni , reesapeaza juratii .....

    Mai lipseau in juriu Corina Chiriac si Dida Dragan , platite cu 100 de lei pe emisiune.

Trimite un comentariu

sus