Skip to main content

Bravo, România, noua emisiune de la Antena 1, pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro

 
Bravo, România, noua emisiune de la Antena 1, pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro

Show-ul Bravo, România! debutează pe 5 aprilie la Antena 1 cu musicaluri, povești emoționante și competiție. Toate echipele intrate în concurs, care vor evolua pe scenă pentru a ajuta pe cineva, luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro, premiu care va ajuta unul dintre cazurile prezentate în emisiune.

Taximetriști, bucătari, corporatiști sau vatmani de la RATB vor încerca să arate că se descurcă pe scenă, totul pentru o cauză nobilă, potrivit reprezentanților Antenei1.

Publicitate

În fiecare ediție trei echipe își vor prezenta numărul de musical atent pregătit împreună cu coregrafi cunoscuți și vor evolua pe scenă sub privirile juraților Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil.

La finalul fiecărei ediții, dintre aceste trei echipe se va alege una câștigătoare, care va primi 5000 de euro și pașaportul către Marea Finală.

În ultima ediție a emisiunii prezentate de Diana Munteanu și Liviu Vârciu se vor întrece în musicaluri spectaculoase toți câștigătorii din fiecare ediție, iar o echipă va lua marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

GALERIE FOTO. 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • S-au terminat banii la Intact ... Scad salariile , dau premii mici la emisiuni , reesapeaza juratii .....

    Mai lipseau in juriu Corina Chiriac si Dida Dragan , platite cu 100 de lei pe emisiune.

Trimite un comentariu