Skip to main content

FOTO. Românii au talent, în imagini. Concurenții celei de-a patra ediții care au trecut în etapa următoare

 
FOTO. Românii au talent, în imagini. Concurenții celei de-a patra ediții care au trecut în etapa următoare
Ansamblul Romula Malva

FOTO. Acrobaţi, cântăreţi, dansatori, un magician, un grup de majorete și un ansamblu de călușari au făcut show aseară la Românii au talent. Dintre aceştia, 16 concurenţi s-au calificat în următoarea etapă a celui de-al şaselea sezon al emisiunii Românii au talent.

Publicitate

Cine a trecut mai departe la cea de-a patra ediție a preselecțiilor Românii au talent.

Guvid & Jimmy au fost primii concurenți care au urcat pe scena de la Românii au talent și au primit patru de "DA". Băieții au parodiat melodia Iarna pe val și au dansat pe ritmurile binecunoscutului cântec. “N-aveți cum să nu luați DA și de la mine. Sunteți foarte simpatici și vreau să vă mai văd. Mai veniți și cu alte trăznăi!”, le-a spus Mihaela în momentul jurizării.

Grupul Duo Carisma a adus pe scena de la Românii au talent genul de dans bolladoras. Cei doi concurenți au prezentat un moment care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură, iar siguranța lor în momentul executării unor elemente extrem de riscante i-a impresionat pe jurați, care au decis la final să acorde 4 de DA și să-i trimită în etapa următoare a competiției.

Cătălin Vlad a cântat aseară la chitară clasică melodia O fortuna. “După ce am ascultat acum, îți spun că aș cumpăra bilet la concertul tău! M-ai convins, DA!”, i-a spus Andra.

Grupul de majorete Cheers All Stars a umplut scena cu energie și voie bună. “Eu v-aș lua acum la Campionatul European, la turneul final, alături de echipa națională, măcar în pauze am juca, garantat, bine! Răspunsul meu este DA!”.

Daniel Constantin Popescu a venit la preselecții cu un număr de magie care i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin. Tot momentul s-a petrecut într-o liniște desăvârșită, însă Daniel a reușit să le capteze atenția juraților și să le mențină curiozitatea trează.

Sergiu Chirilă a cântat melodia Caruso, dar a făcut și câteva mișcări de breakdance. “Ai ridicat ștacheta prea sus și orice notă falsă, orice gleznă nesigură, se vor vedea. Și, o să ridic doar două degețele și o să zic: AU! Eu acum îți dau doar un DA!”, i-a spus Florin.

La numai 11 ani, Dumitru Cristian Zlatan a dansat freestyle și i-a uimit pe toți cu mișcările sale de breakdance, dar mai ales cu talentul său.

Cei trei membri ai trupei Trio Shaolin au dansat și au transmis foarte multă voie bună, făcându-i pe jurați să râdă, dar şi să rămână surprinși de elementele de dans executate perfect.

Robert Pascari a cântat melodia Big in Japan, iar membrii juriului au dansat și au cântat alături de el. ”Robert, uite ce faină plimbare ne-ai făcut în anii ‘80! Zici că ești de acolo! Ești, parcă, decupat din anii ăia, adus în zilele noastre și hotărât să ne bage în cap că era muzică bună în anii aceia. Mulțumesc!”, i-a spus Mihaela.

Membrii Ansamblului Flagrant au combinat baletul cu elemente de passo doble.

Ansamblul de călușari Romula Malva a prezentat la preselecții un dans energic. Încântat de moment, Florin s-a ridicat la final în picioare și a spus: ”Lord of the dance… Am să vă împing și eu să vă duceți cât mai departe, pentru că, atât timp cât aveți bățul ăla și săriți în sus, sigur nu puneți mâna pe tablete și telefoane mobile. Deci, prefer să fiți sănătoși și să jucați așa până la adânci bătrâneți. Cu DA-ul meu ați luat 4 de DA!”

Trupa Feel Highest Flow, formată din trei băieți, a executat un număr de free running care i-a făcut pe jurați să admire curajul concurenților de a face acest sport.

Anca Baltac a adus aseară musical-ul pe scena de la Românii au talent. Concurenta a cântat melodia I hate men, a fost expresivă și i-a convins pe jurați că este talentată.

Vadim Petcovici și-a arătat abilitatea de a ține obiecte pe cap. De la o minge, la o chitară, masă sau scară metalică, Vadim a reușit să-și țină echilibrul și să execute chiar câteva mișcări de dans.

Olga Guseva, o concurentă venită din Letonia, a făcut acrobații pe frânghie și i-a uimit pe toți cu elementele executate, dar mai ales cu piruetele făcute în aer și cu coborârea bruscă, la numai câțiva centimetri de podea. “

Ultimele două concurente din cea de-a patra ediție Românii au talent, Ryabova Ecaterina și Diana Kushchak, au prezentat un dans la bară inedit, plin de senzualitate.

 GALERIE FOTO. Concurenții celei de-a patra ediție a show-ului Românii au talent care s-au calificat în etapa următoare

 • Anca Baltac
 • Ansamblul Flagrant
 • Ansamblul Romula Malva
 • Cătălin Vlad
 • Cheers All Stars
 • Daniel Constantin Popescu
 • Dumitru Cristian Zlatan
 • Duo Carisma
 • Feel Highest Flow
 • Guvid&Jimmy
 • Olga Guseva
 • Ryabova Ecaterina & Diana Kushchak
 • Sergiu Chirilă
 • Trio Shaolin
 • Vadim Petcovici
 • Robert Pascari

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Mai "geo"... Citez din ce ai scris tu: Conform Regulamentului ”la data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, Candidatul detine dreptul legitim de a locui sau munci pe teritoriul Romaniei sau Republicii Moldova”
  Scrie ceva de locul in care s-a nascut ? Nu. Din partea mea, pot venii americani, francezi, nigerieni, irakieni, japonezi, arabi.

  De ce nu va aud cu comentarii adresate lui "Costel Busuioc", "Razy Gogonea" sau alti romani care participa la concursuri din strainatate ? Adica, noi avem voie, dar alti straini in Romania nu ?
 • Chiar așa...de când letonii, americanii și alte naționalități sunt români?
  Conform Regulamentului ”la data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, Candidatul detine dreptul legitim de a locui sau munci pe teritoriul Romaniei sau Republicii Moldova” . Olga Guseva, concurenta venită din Letonia, Ryabova Ecaterina și Diana Kushchak sunt ora angajate la circ...ce caută atâția profesioniști ?
 • Iuliane, de deranjeaza ceva ? Se numeste "Romanii au talent", deoarece emisiunea se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Si, apropo, numele "Razy Gogonea" iti spune ceva ? Sau "Costel Busuioc. Avem multe cazuri cu romani care au participat la concursuri in strainatate, dar nu s-a plans nimeni...

Trimite un comentariu