Skip to main content

HBO 3 va fi disponibil gratuit timp de două zile

 
HBO 3 va fi disponibil gratuit timp de două zile

HBO 3 va fi disponibil gratuit, fără abonament, timp de două zile, pe 26 și 27 martie, potrivit reprezentanților Home Box Office.

Publicitate

Lansat luni, 21 martie, noul post din portofoliul HBO va oferi producții noi, dar și de colecție, difuzate în exclusivitate. HBO3 va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe.

Printre producțiile care fac parte din grila HBO 3 se numără:

Game of Thrones/Urzeala tronurilor,

The Sopranos/Clanul Soprano,

Rome/Roma,

Entourage/Anturaj.

În programul noului post se vor găsi și titlurile originale HBO:

Umbre,

Aranyelet/O viață bună (produs în Ungaria)

Mamon (produs în Cehia).

Programul HBO3 în weekendul 26-27 martie

Ziua de sâmbătă începe cu un maraton Veep/ Vicepreședinta, cu Julia Louis-Dreyfus în rolul principal. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 6:00. Cu Julia Louis-Dreyfus în rolul fostei doamne senator Selina Meyer, care devine vicepreședintele S.U.A. și descoperă că acest post nu este deloc așa cum și-l imaginase, serialul este printre cele mai aclamate producții TV din ultimii ani.

Ziua la HBO3 continuă cu miniseria apreciată E nevoie de un erou/Show me a hero. Inspirată de cartea cu același nume scrisă de Lisa Belkind, miniseria urmărește tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie și albă a orașului.

După miniseria Olive Kitteridge, publicul este invitat sa revadă primele zece episoade din Urzeala tronurilor. În asteptarea noului sezon, HBO3 oferă posibilitatea vizionării primelor episoade ale celebrului serial.

Duminică, 27 martie, începe la HBO3 cu drama în două părți Tsunami: după dezastru, care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2005 în Indonezia și modul în care acesta a schimbat viețile locuitorilor.

În aceeași zi, va fi difuzat primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks și Steven Spielberg, Camarazi de război. Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldați de elită ai armatei americane și aventurile incredibile trăite de aceștia în perioada celei mai mari conflagrații.

După-amiaza este rezervată comediei Silicon Valley, care prezintă întâmplările pline de umor prin care trec șase bărbați pentru a înființa o companie pe tărâmul corporațiilor americane.

Drama politică Jocul se schimbă/Game change și primul episod din Vinil sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu