Skip to main content

Ieri a fost ultima emisiune a Antenei 3 din sediul de pe București - Ploiești

 
Ieri a fost ultima emisiune a Antenei 3 din sediul de pe București - Ploiești
Captură publicată de Dana Grecu pe Facebook

Antena 3, ultima emisie în vechiul studio. Radu Tudor a realizat duminică seară ultima emisiune în direct din sediul Antena 3 din Bucureşti-Ploieşti 25-27.

Publicitate

Alături de europarlamentarul Mircea Diaconu și de profesorul Victor Alistar, Radu Tudor a rememorat în emisiunea Punctul de întâlnire cele mai importante repere din istoria de aproape 22 de ani a Antenelor în faimosul sediu, potrivit Antena3.ro.

"Nu-mi face niciun fel de plăcere să vă spun că nu vom mai emite din acest sediu, dar e datoria mea să realizez ''Punctul de întâlnire'' în acest fel - onorând acest sediu și onorându-vă pe dumneavoastră doamnelor și domnilor, cei care de atâția ani de zile ați fost alături de noi", a spus Radu Tudor.

În noaptea de 20 spre 21 martie toate posturile grupului au fost în revizie tehnică, pentru a se transfera echipamentele tehnice - Master Control Room (MCR). Studiourile din București - Ploiești și echipamentele tehnice ale celor cinci stații s-au mutat în Romexpo, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mutarea este una temporară. În câteva luni, Intact va amenaja noi studiouri în complexul Iride, din Pipera (unde erau platourile Cârcotașilor), dar va avea și echipamente tehnice noi, capabile să suporte emisia în format HD - High Definition.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu