Skip to main content

FOTO. Kanal D a împlinit nouă ani de la lansarea pe piață

 
FOTO. Kanal D a împlinit nouă ani de la lansarea pe piață

Kanal D celebrează astăzi nouă ani de la lansarea pe piața din României. În aproape un deceniu de funcționare televiziunea trustului Dogan a ajuns în top trei televiziuni, cu o cotă de piață de 8,6% (în 2015), potrivit vifrelor furnizate de postul de televiziune.

Publicitate

În contextul aniversării, vor fi lansate noi ID-uri de stație și pachetul grafic aferent, producție care susține pozitionarea brandului, atribuind astfel o culoarea fiecarei categorii de conținut TV.

"Sub semnul lui „Imi place” Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Gabriela Cristea, Christian Sabbagh, Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Ernest, Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Mihai Ghita, Iulia Albu, Silvia Ionita, Ilinca Vandici, Ilinca Obadescu au trait experiente inedite la realizarea ID-urilor, in mijlocul unor decoruri spectaculoase create special pentru a puncta ideea de diversitate, emotie, implicare, empatie cu cei care ii urmaresc zi de zi din fata micilor ecrane. Fie ca „Ne place sa visam, Ne place sa ne distram, sa ajutam, sa decoperim sau sa actionam...”, fiecare dintre mesaje acopera un segment foarte important al interactiunii cu publicul Kanal D", se arată într-un comunicat de presă al Kanal D.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu