Skip to main content

VIDEO. Mai multe vedete din Urzeala tronurilor au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru refugiați

 
VIDEO. Mai multe vedete din Urzeala tronurilor au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru refugiați

Mai mulți actori care interpretează roluri principale în serialul HBO Urzeala tronurilor/ Game of Thrones împreună cu organizația neguvernamentală International Rescue Committee au lansat o campanie de strângere de fonduri în beneficiul refugiaţilor, scrie Rollingstone.com

Publicitate

Câteva vedete din Urzeala Tronurilor apar într-un spot publicat pe YouTube care anunță campania "Rescue Has No Boundaries" (Salvarea nu are limite) și le cer fanilor să doneze bani pentru a-i ajuta pe "cei 16 milioane de oameni" care au ajuns în țări precum Siria, Irak, Liban,Iordania, Turcia, Serbia și Grecia.

Fanii pot dona bani prin metoda tradițională sau prin intermediul platformei Omaze care le oferă o serie de recompense precum tricouri, replici ale sabiei Arya Stark, postere cu autografe și șansa de a petrece timp cu actori din sezonul șase al serialului Urzeala Tronurilor.

"Exod în masă. Milioane de oameni sunt pe drumuri: pentru a scăpa de război și", spun actorii din Urzeala Tronurilor în clipul umanitar, printre ei se numără  Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau și Sophie Turner.

"Aceasta nu este o ficțiune, nici o fantezie. 16 milioane de oameni s-au răspândit în lume. În fiecare lună, sute de mii își părăsesc casele. Regudiați, familii și copii care se luptă să stea în viață, oameni care se află în cea mai periculoasă călătorie. Ce ai face tu să-ți protejezi viața, familia și viitorul? Poți să ajuți", mai spun actorii din Urzeala Tronurilor în campania "Rescue Has No Boundaries".

Pe platforma de strângere de fonduri se spune că "în medie 50 de sirieni sunt forțați să-și părăsească locuințele, în fiecare oră a fiecărei zile". Obiectivul campanie este să strângă un milion de dolari pentru refugiați. 

Premiera celui de-al șaselea sezon este programată pe 24 aprilie la HBO. 

 Spotul Rescue Has No Boundaries

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu