Skip to main content

Mircea Badea, despre noul sediu: E un pătul, e un șopron, e horror la puterea horror!

 
Mircea Badea, despre noul sediu: E un pătul, e un șopron, e horror la puterea horror!

Mircea Badea, aflat la prima emisiune din noul sediu de la Romexpo, a ironizat spațiul din care Antena 3 va emite timp de câteva luni după care se va muta îi Pipera, în clomplexul Iride Park. 

Publicitate

Realizatorul emisiunii În gura presei a spus despre noul studiou că este "un pătul", "un șopron", "e horror". 

Mircea Badea, către Mihai Gâdea:

"Sunt în noul șopron. E horror. Pentru mine, cu cârje, este horror la puterea horror. Eu nu m-am emoționat foarte tare la părăsirea vechiului sediu, de unde am făcut foarte multe emisiuni, nu m-a afectat foarte mult despărțirea de acel sediu. Dar văzând de unde vom face suficient de multe emisiuni, wow. Eu sunt absolut uluit că emitem de aici. Foarte tare! Orice mi-aș fi imaginat eu, mi-am imaginat prost. Dintr-un pătul să transmiți mi se pare o super performanță și mă face să analizez cu și mai multă atenție, rigoare și preocupare asupra acțiunilor serviciilor secrete din România."

CONTEXT. În noaptea de 20 spre 21 martie toate posturile grupului au fost în revizie tehnică, pentru a se transfera echipamentele tehnice - Master Control Room (MCR). Studiourile din București - Ploiești și echipamentele tehnice ale celor cinci stații s-au mutat în Romexpo, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mutarea este una temporară. În câteva luni, Intact va amenaja noi studiouri în complexul Iride, din Pipera (unde erau platourile Cârcotașilor), dar va avea și echipamente tehnice noi, capabile să suporte emisia în format HD - High Definition.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • E VRAJEALA CA SA NU SARA LUMEA SA I IA LA INTREBARI DE GENUL: PAI SI ATUNCI DE CE V AT TOT PLANS CA VA DA AFARA DNA UL SI ANAF UL
  • @Carmen Maria Andronache se scrie "IN Pipera" nu "II", "COMPLEXUL", nu "CLOMPLEXUL"

    Revenind la subiect, Observatorul are probleme la transmisie. Azi, la ora 13.44 cand a intrat METEO, timp de 10 secunde au difuzat din casa "Mireasa".
  • "Sunt în noul șopron. E horror"

    Nu te mai plange!
    Cum era daca transmiteati de langa "tatucul" vostru . De dupa gratii, adica.
  • Da, nu știu de ce Mircea Badea spune că este horror, dar am observat o îmbunătățire a clarității imaginii postului, am mai spus-o și ieri. Mi-a spus cineva care cunoaște locația că nu este chiar așa horror.

Trimite un comentariu