Skip to main content

Oscarul câștigat de DiCaprio a stabilit un nou record pe Twitter

 
Oscarul câștigat de DiCaprio a stabilit un nou record pe Twitter
Foto: variety.com

Internetul a explodat în momentul în care a fost anunțat că Leonardo DiCaprio este câștigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor. Momentul a devenit cel mai distribuit pe Twitter, depășind recordul stabilit de Ellen DeGeneres în 2014, scrie Variety.com.

Publicitate

Primul Oscar din cariera lui DiCaprio, luat pentru rolul din filmul The Revenant, a generat în momentul decernării peste 440.000 de mesaje pe Twitter într-un singur minut.

Până anul acesta recordul pe Twitter a fost deținut de Ellen DeGeneres care și-a făcut un selfie cu mai mulți actori la ediția din 2014 a Galei Oscar. Atunci au fost trimise 225.000 de mesaje pe Twitter într-un minut.

Urmatoarele două cele mai redistribuite momente ale galei din acest an au fost cel în care Spotlight a fost anunțat câștigătorul pentru cel mai bun film, urmat de "Mad Max:Fury Road" care a obținut cele mai multe trofee ale serii, șase în total.

Reprezentanții Twitter au spus că ediția Premiilor Oscar din acest an a generat în total 24 de milioane de tweet-uri, care au produs 3.9 miliarde de impresii (comentarii, like-uri, reply-uri).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu