Skip to main content

Schimbare de acționariat la Taraf. Iese un frate, intră altul

 
Schimbare de acționariat la Taraf. Iese un frate, intră altul
Silvius Prigoană

Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, a ieșit oficial din acționariatul televiziunii Taraf TV. În locul lui a intrat Silvius Prigoană, fiul cel mijlociu al omului de afaceri. 

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi modificarea acționariatului. În plus, forul audiovizual a dat și o somație publică televiziunii pentru că modificarea a fost făcută fără ca CNA să fie notificat.

Publicitate

Postul Taraf TV este operat de  Real Top Media, ai cărei asociaţi sunt în prezent: Prigoană Silvius – 60%, Gărduş Rareş Alexandru – 20%, Mihalache Dumitru – 10%, şi Minea Gheorghe – 10%.

Modificarea de la Taraf a fost făcută la Monitorul Oficial încă din luna decembrie, după cum Paginademedia.ro a anunțat AICI.

O modificare asemănătoate s-a produs și în societatea care operează televiziunea Etno TV. Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are 80% din societatea Etno Folclor Media, după ce Honorius s-a retras (detalii, AICI). Restul de 20% este deținut de Rareș Gărduș.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu