Skip to main content

Etno are un nou acționariat. CNA a aprobat schimbarea

 
Etno are un nou acționariat. CNA a aprobat schimbarea
Silvius Prigoană

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat modificarea acționariatului televiziunii Etno TV. Schimbarea se face între cei doi fii ai afaceristului Silviu Prigoană. Astfel, în locul lui Honorius Prigoană, cel care până acum era acționat majoritar în televiziunea de muzică folclorică, va intra Silvius Prigoană. 

Schimbarea a fost făcută și anunțată în Monitorul Oficial încă din noiembrie 2015, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Astăzi, modificarea a fost aprobată și de forul audiovizual cu unanimitatea celor prezenți. 

Publicitate

Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are acum 80% din societatea Etno Folclor Media. Restul de 20% este deținut de Rareș Gărduș.

O schimbare asemănătoare s-a produs și în societatea Univers Media, în care Honorius era acționar unic. Silvius deține acum societatea 100%. Univers Media este o societate pe care, pentru scurt timp, a funcționat televiziunea România Ta, lansată în decembrie 2010 de Honorius Prigoană. După numai patru luni, în luna aprilie, reprezentanții televiziunii au informat CNA de întreruperea emisiei pentru 90 de zile. După această perioadă, televiziunea nu și-a mai reluat emisia, astfel că a fost retrasă de către Consiliul Național al Audiovizualului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu