Skip to main content

Sediul Antenelor din București - Ploiești, mutat total până pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar

 
Sediul Antenelor din București - Ploiești, mutat total până pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar
sediu_antena3

Sediul Antenelor din București - Ploiești va fi mutat total până pe 25 martie, când se va face predarea clădirii. Turnul din strada Gârlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, se va face în următoarele zile, pe 17 martie.

Publicitate

Deocamdată, studiourile din Băneasa și partea tehnică se mută la Romexpo, dar este doar o etapă. 

Detalii, în continuare:

Sediul din București - Ploiești găzduia studiourile Observatorului și Antenei 3, dar și infrastructura tehnică de emisie a celor cinci stații Intact: MCR-urile (Master Control Rooms).

Studioul de știri și partea tehnică din Băneasa se mută, temporar, la Romexpo. Acolo se amenajează platoul Observatorului și cel al programelor Antena 3 (mai puțin Sinteza zilei).

Romexpo este doar o etapă intermediară. În următoarele luni, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Intact va amenaja studiouri noi în Pipera, la Iride, în fostele platouri ale Cârcotașilor. Conform acelorași surse, platoul din Pipera va fi dotat pentru emisia HD. Tot în Pipera vor fi instalate MCR-uri noi, care vor suporta, de asemenea, emisia în format High Definition.

Turnul din strada Gârlei a fost evacuat complet, încă de acum o săptămânâ. Birourile care funcționau în fostul turn Intact au fost mutate în complexul Iride Park, din Pipera. Clădirea de pe malul lacului urmează să fie predată statului în aceste zile, pe 17 martie.

VIDEO. Amenajarea spațiului din Romexpo, într-un material prezentat la Sinteza zilei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ma-ntrebam daca merita sa treaca la emisie hd la ce continut de toata jena au emisiunile lor.Mai bine treceau la emisia cu un singur pixel si sunet pe un bit.
  • Dupa ce am vazut-o pe doamna aia in genunchi pe scena in fata prostimii , nu mai vreau Antene. Pacat de Carmen Avram , are o emisiune care face rating in rest doar manipulare si de Base. Pentru ce au facut circul ala , doar pentru a-si plange de mila si rating. Jenanti .
  • @Ionel, Antena 1, Antena Stars si Antena 3 vor emite HD din toamna, asa se zvoneste in Intact.

    Pana atunci ProTV trece la 4K :))
  • Cu ocazia asta trustul Intact implementeaza tehnologia HD, asta cand Pro TV-ul probabil va trece la implementarea 3D. :))
  • :))) tot decorul ala vechi si naspa pentru Observator? ProTV are un studio HD pentru stiri, iar ei nici macar sigla veche Antenei 1 din decor nu au schimbat-o. Neprofesionisti!

Trimite un comentariu