Skip to main content

Sediul Antenelor din Bucureşti - Ploieşti, mutat total până pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar

 
sediu_antena3
sediu_antena3

Sediul Antenelor din Bucureşti - Ploieşti va fi mutat total până pe 25 martie, când se va face predarea clădirii. Turnul din strada Gârlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, se va face în următoarele zile, pe 17 martie.

Publicitate

Deocamdată, studiourile din Băneasa şi partea tehnică se mută la Romexpo, dar este doar o etapă.

Detalii, în continuare:

Sediul din Bucureşti - Ploieşti găzduia studiourile Observatorului şi Antenei 3, dar şi infrastructura tehnică de emisie a celor cinci staţii Intact: MCR-urile (Master Control Rooms).

Studioul de ştiri şi partea tehnică din Băneasa se mută, temporar, la Romexpo. Acolo se amenajează platoul Observatorului şi cel al programelor Antena 3 (mai puţin Sinteza zilei).

Romexpo este doar o etapă intermediară. În următoarele luni, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Intact va amenaja studiouri noi în Pipera, la Iride, în fostele platouri ale Cârcotaşilor. Conform aceloraşi surse, platoul din Pipera va fi dotat pentru emisia HD. Tot în Pipera vor fi instalate MCR-uri noi, care vor suporta, de asemenea, emisia în format High Definition.

Turnul din strada Gârlei a fost evacuat complet, încă de acum o săptămânâ. Birourile care funcţionau în fostul turn Intact au fost mutate în complexul Iride Park, din Pipera. Clădirea de pe malul lacului urmează să fie predată statului în aceste zile, pe 17 martie.

VIDEO. Amenajarea spaţiului din Romexpo, într-un material prezentat la Sinteza zilei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • loco loco
    Ma-ntrebam daca merita sa treaca la emisie hd la ce continut de toata jena au emisiunile lor.Mai bine treceau la emisia cu un singur pixel si sunet pe un bit.
  • Cristian Cristian
    Dupa ce am vazut-o pe doamna aia in genunchi pe scena in fata prostimii , nu mai vreau Antene. Pacat de Carmen Avram , are o emisiune care face rating in rest doar manipulare si de Base. Pentru ce au facut circul ala , doar pentru a-si plange de mila si rating. Jenanti .
  • ionut ionut
    @Adi: Ba da, au inceput Luni si termina peste 12 Luni
  • Iulian Iulian
    @Ionel, Antena 1, Antena Stars si Antena 3 vor emite HD din toamna, asa se zvoneste in Intact.

    Pana atunci ProTV trece la 4K :))
  • Artenie Artenie
    https://www.youtube.com/watch?v=dMZJvhM5Lrc&ab_channel=CatalinBugean
  • Ionel Ionel
    Cu ocazia asta trustul Intact implementeaza tehnologia HD, asta cand Pro TV-ul probabil va trece la implementarea 3D. :))
  • ianka ianka
    ha ha ha merg din groapa in putz, ce bine imi pare
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Deci, se poate si fara mascarada, parastasuri pe o tema data via Piata Constitutiei, lacrimi si matanii.
  • Iulian Iulian
    :))) tot decorul ala vechi si naspa pentru Observator? ProTV are un studio HD pentru stiri, iar ei nici macar sigla veche Antenei 1 din decor nu au schimbat-o. Neprofesionisti!
  • Adi Adi
    Deci nu dureaza 12 luni ?

Trimite un comentariu

sus