Skip to main content

VIDEO - SpotON. Simona Halep susţine cauza Dorna pentru copiii născuţi prematur. "Căţelul" Leuţul, noua vedetă a spoturilor ING

 
VIDEO - SpotON. Simona Halep susţine cauza Dorna pentru copiii născuţi prematur. "Căţelul" Leuţul, noua vedetă a spoturilor ING

SPOTON. Campaniile ultimelor săptămâni. Simona Halep susţine cauza brandului Dorna pentru copiii născuţi prematur şi îi îndeamnă într-un nou spot pe telespectatori să fie ambasadori ai acestei campanii. ING a lansat o nouă campanie pentru produsul bancar ING card complet. Noile spoturi aduc în prim plan un căţel făcut din bani pe nume Leuţul.

Publicitate

În ultimele două săptămâni, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Vodafone, Covalact, Finetti, Lidl şi Vel Pitar.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • Simona Halep este vedeta unei noi campanii lansate de Dorna pentru a-i ajuta pe copiii născuţi prematur în care este subliniată importanţa secundelor în viaţa micuţilor.
  • Proprietarul căţelului Leuţul spune fericit că şi-a mutat "animăluţul", care reprezintă salariul său, la ING pentru că "săracul era plin de comisioane".
  • Într-o nouă reclamă Lidl, Chef Florin Dumitrescu şi actorul Andrei Aradits îşi continuă periplul prin casele românilor, de data aceasta gătind la o familie din comuna Voluntari.
  • În noul spot Vodafone, un tânăr care rămâne cu maşina în drum este ajutat de un ansamblu folcloric să ajungă la destinaţie şi dă un interviu de angajare chiar din autocar de pe telefonul unuia dintre muzicanţi.

Dorna - Simona Halep

ING - Leuţul

Lidl
Vodafone
Covalact
Finetti
Vel Pitar
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus