Skip to main content

Twitter a împlinit zece ani. Care a fost cel mai distribuit tweet din istoria reţelei de socializare

 
Twitter a împlinit zece ani. Care a fost cel mai distribuit tweet din istoria reţelei de socializare

Reţeaua de socializare a împlinit zece ani, ocazie cu care revista Campaign a trecut în revistă cel mai urmărit cont, cel mai distribuit text, cea mai menţionată vedetă şi cel mai popular emoticon.

Publicitate

Celebrul selfie de la Oscar pus la cale de Ellen DeGeneres la Gala Premiilor Academiei Americane de Film din 2014 a fost cel mai distribuit "tweet": 3,3 milioane de oameni l-au dat mai departe.

Superlativele Twitter în zece ani de la înfiinţare

1. Cel mai distribuit Tweet - Selfie-ul de la Oscar făcut de Ellen DeGeneres - 3,3 milioane

2. Cea mai urmărită persoană - Cântăreaţa de muzică pop Katy Perry. 84 de milioane de persoane au ales să urmărească mesajele artistei americane.

3. Cea mai menţionată persoană - Justin Bieber. Despre artistul canadian s-au scris aproape un miliard de mesaje pe Twitter.

4. Cel mai popular emoticon pe Twitter

5. Cel mai etichetat oraş pe Twitter - Sao Paulo, cu 638 de milioane de tag-uri

6. Cel mai distribuit hashtag tradiţional este #FF, care înseamnă "Follow Friday" şi este folosit pentru a încuraja oameni să îi urmărească şi pe cei care sunt noi pe Twitter sau au făcut ceva demn de popularitate.

7. Numărul total de like-uri - peste 250 de miliarde de tweet-uri au primit like-uri în cei zece ani de existenţă a reţelei de socializare Twitter.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus