Skip to main content

Comedy Central Extra face un nou show de stand-up românesc. Micutzu, Teo și Costel Bojog, în distribuție

 
Comedy Central Extra face un nou show de stand-up românesc. Micutzu, Teo și Costel Bojog, în distribuție

În această primăvară, Comedy Central Extra realizează o nouă producție locală în România. Serialul se va numi “Comedy Club” și va aduce pe micul ecran cele mai reușite numere de stand-up de pe scena din România, potrivit TVmania.ro.

Publicitate

“Comedy Club” va avea 20 de episoade, care vor fi difuzate în fiecare vineri începând din aprilie. Distribuția îi include pe Micutzu, Teo și Costel Bojog, Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba și Sergiu Floroaia.

“Deși aceste seriale implică unele costuri mai mari decât programele obișnuite, investiția în producții locale este importantă pentru că pe de-o parte structurează identitatea unui canal TV, pe de altă parte, îi crește audiența. În plus, considerăm că un canal de comedie cum este Comedy Central Extra are responsabilitatea de a pune la dispoziția publicului larg spectacole de stand-up ale artiștilor locali”, a declarat László Szűcs, director al departamentului de comunicare Comedy Central Extra.

Înainte de “Comedy Club”, a mai fost difuzată o producție locală a unui show de stand-up numită „Stand-up Express” (care a avut tot 20 de episoade) în 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu