Skip to main content

VIDEO. Pătraru şi Eurovisionul: prestaţia TVR faţă de primarul din Baia Mare, "un exemplu perfect de prostituţie"

 
VIDEO. Pătraru şi Eurovisionul: prestaţia TVR faţă de primarul din Baia Mare, "un exemplu perfect de prostituţie"

VIDEO. "Un exemplu perfect de prostituţie!" Aşa a catalogat Dragoş Pătraru, la Starea Naţiei, modul în care TVR i-a fost recunoscător primarului din Baia-Mare, finanţator al Eurovisionului din acest an.

Publicitate

Starea Naţiei i-a dedicat câteva minute subiectului Eurovision - TVR - Baia Mare, într-un moment foarte acid la adresa Televiziunii Publice.

Dragoş Pătraru, la Starea Naţiei:

"Ce înseamnă o televiziune publică săracă, vedeţi de ani buni. TVR a fost la cheremul televiziunilor şi al serviciilor. Dar un exemplu perfect de prostituţie aţi putut vedea în acest weekend, când televiziunea publică a avut momente în care părea că a fost cumpărată, practic, cu totul, de primarul de la Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheş.

Tipul ăsta a băgat vastul în banii municipiului Baia Mare, a ţinut o parte din cheltuielile pentru organizarea Eurovision, cu un singur scop: să îşi facă el campanie electorală. Dar campanie din aia nesimţită. Deşănţată. Şi unde? La postul public de televiziune! Care şi-a adus aminte de vremurile lui de glorie, când le lingea pantofii politicienilor.

Cătălin Cherecheş în sus, Cătălin Cherecheş în jos, interviuri, ştiri, tot tacâmul. De parcă ar fi cheltuit omul din banii proprii, din salariul de primar, nu din banii oamenilor din oraşul pe care îl conduce.

Bine, o să spuneţi, dar ce mi-a căşunat pe bietul om? Ce, ne-am făcut treaba cu el şi acum îl terfelim? Nu! De fapt, toată parada asta televizată, de câteva zile, toată abureala asta cu "vai, cultura şi dragostea faţă de presă", toate astea sunt doar pentru camerele de televiziune."

VIDEO. Dragoş Pătraru despre Eurovision

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Criss Criss
    Shut up invidiosilor. Avem cel mai ok primar care l-am putut avea vreodata. Fura sau ca isi face reclama ? ! Care nu fura si care nu isi face reclama cand are ocazi ? Macar asta a si facut si inca face ceva pt orasul ala. Arata super orasul, e curat,frumos, nu mai e altul ca si Baia Mare. București, plini de *** si mizerie, si cica aia nu or fi furand dar nici nu fac nimik pt capitala aia...
  • oli oli
    bai astia din satul cu ministrii(bucuresti)va e ciuda ca avem un oras frumos si ca nu ave-ti un primar ca al nostru? In legatura cu sportul;; de cind nu m-ai da bani ptr sport s-a ales praful de echipele de handbal!!! Si apropo de alta chestie voi nu vedeti unde este "untoldul";;; la Cluj bai la Cluj!!!!! Si s-a umplut sala sporturilor la meciul cu Norvegia!! invidiosilor............
  • Telespectator Telespectator
    Pătraru e ca un câine turbat. Muşcă până şi mâna care îl hrăneşte.
  • Baimarean Baimarean
    Dl. Patraru are dreptate Chereches isi face reclama peste tot pe banii primariei.
    Dupa ce a cumparat presa locala care are numai cuvinte de lauda la adresa lui, omul s-a gandit ca nu strica putina publicitate la TVR.
    Acum in prag de campanie electorala vazand ca nu a realizat ce a promis ( parc industrial, mutarea romilor de pe craica si pirita in blocuri sociale, transport in comun civilizat, crearea de noi locuri de munca, performanta in sport- echipele de handbal sunt in prag de faliment etc) primarele a dat-o pe cultura ca sa isi mai atraga niste voturi.
    Timisoara, Cluj sau Bucuresti sunt mult peste noi si nu avem nicio sansa sa devenim Capitala Culturala a europei in 2021.
    In tot acest timp nea kake cheltuie banii pe spectacole de prost gust si pe panselute in loc sa vada prioritatile acestui fost oras minier ce nu are nicio perspectiva de dezvoltare economica...
  • Bogdan Bogdan
    Mai Ovidiu, dumneata locuiesti in Baia Mare!? ca nu s-ar zice. Pe mine nu ma intereseaza de Eurovision sau de alte spectacole de genul, calitatea vietii nu este definita de ele, in schimb imi displace enorm sa imi sparg masina pe drumurile orasului, sa ies din scara in kg de noroi si pietre, sa nu am loc de parcare niciodata cand ajung acasa obosit, sa platesc un pret exagerat pentru apa, sa vad atatea cersetori si boschetari, etc. Auzi, tu sigur locuiesti in Baia Mare?!...Imi permit inca o intrebare stupida: Ai auzit de prioritati?! sau altfel spus: ''tara arde, baba se piaptana''
  • Andrei Andrei
    Dragilor, a-ti face bine sa ne vizitati un pic oraselul nostru si sa luati exemplul, daca se poate la nivel national si am iesi si noi (ca tara) mai la lumina prin toata lumea... Mai multe nu va zic, astept sa ma contraziceti daca aveti cu ce!
  • Cristian Cristian
    Din pacate acest primar e deosebit prin ceea ce face . Chestia cu rasismul a fost o manipulare .Bravo lui ca isi promoveaza urbea pe care o pastoreste ! Dragos Patraru isi face doar treaba , mesajul e altul , nu impotriva primarului sau a orasului.
  • Replica Replica
    Eu zic ca nu etichetezi o persoana care a schimbat un oras plumburiu de reziduri miniere in viitoarea capitala europeana stimate prezentator!!! Pacat ca nu te poti teleporta putin in timp sa fi vazut ce era de bietul orasel bagat in groapa de un sudist ....iar de campanie....sa sti ca el va fi votat si de catre necuvantatoare daca chiar te eoade curiozitatea.....p.s esti bugetar asa ca s ar putea ca si tu sa fi intrat pe pila la emisiunea televiziunii *** pe care o reprezinti !!!
  • Un baimarean Un baimarean
    Nu este vorba de ciuda, Eurovisionul putea fi tinut si in Orasul de ***.. si lumea tot se uita la el. ce spune domnul Patraru este foarte adevarat. Chereches si-a facut campanie pe bani publici, pe banii nostri. Daca tu Ovidiu iti iubesti atat de mult orasul , dupa cum lasi sa se inteleaga, ai face bine sa te interesezi despre conducatorul tau.
  • R R
    Asa se taie maioneza
  • S S
    Vreau sa spun ca zidul ridicat la blocurile *** in Baia Mare a fost o masura ce trebuia luata avand in vedere ca de cate ori treceam cu masina prin zona luam cate un obiect pe parbriz aruncat de copiii din zona. Dupa zidul cu pricina nu e decat o *** de gunoi intre 2 blocuri unde nu se poate circula. E in spatele blocurilor. Acolo se jucau doar copiii care puneau in pericol circulatia atat a pietonilor cat si a masinilor. Asa ca drag bucurestean care habar n-ai cum sta treaba in Baia Mare, mai bine limiteaza-te la comentarii ce sunt legate de politica, poate acolo mai ai dreptate. Daca cei care aruncau cu obiecte in masini chiar imi spargeau masina sau mai rau loveam pe cineva din cauza sperieturii ce mai comentai? Era un caz banal... Ce va mai place sa folositi cuvantul "rasist" fara sa ganditi!
  • Ovidiu Ovidiu
    Ciudosilor, va e ciuda ca avem oraș asa frumos și ca s-a tinut Eurovision la noi în Baia Mare și nu în București,nu mai știți ce sa faceți de ciuda și invidie ,atâta rautate este în voi

Trimite un comentariu

sus