Skip to main content

VIDEO. Ziariștii Realitatea TV, într-un promo de stație de remarcat

 
VIDEO. Ziariștii Realitatea TV, într-un promo de stație de remarcat

VIDEO. Realitatea TV și-a lansat astăzi un promo de stație, primul din ultimii ani, un montaj video de remarcat, în care apar reporterii și realizatorii stației TV.

Apar în spotul de promovare atât realizatori - Rareș Bogdan, Lavinia Șandru, Dorin Chioțea - cât și reporteri Realitatea TV, asociați cu imagini legate de domeniile pe care le acoperă.

Publicitate

Responsabil de promo-ul de stație lansat astăzi de Realitatea TV este Theodor Drăghici.

 

VIDEO. Promo-ul lansat astăzi de Realitatea TV

PROMO REALITATEA TV from Kraizye Jou on Vimeo.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • :)))) nu-mi vine sa cred ce reactii sunt in comentarii. cat de romani, sunteti! a fc omul un promo foarte misto, bravo lui. tot ceea ce facem noi luam de afara, hai ca nu inventam noi TV-ul la 100 de ani dupa ce a fost inventat.
 • Alexandra Pacuraru fata-lu'-tata-de-la-puscarie are alocat de departe cel mai mult timp. Daca socotim asa mediocra asta este "emblema" postului.
 • denise rifai - ochiul illuminati ?
  unde e hoandra?
  MI-E JENA DE JENA LOR
  PENIBILI, ca sa nu mai zic de grafica si de genericele alea de anii '90 .
 • Au reusit cei de la Digi 24 sa faca unul reusit "Generatia X".
  Ambele sunt copiate dupa genericul de la "True detectives" doar ca la Realitatea-i mai kitch. Pe final de spot este atat de nereusit overlay-ul incat zici ca sunt dezbracati. Mai pun si cate o moaca de "Tanar si nelinistit". Urmarea ar fi cliseul cu bocete sub dus.
 • Foarte slab. Demult n-am mai vazut asa un promo de incepatori. Si, evident, trebuia sa apara in fata fata patronului. Mai e mult de munca.

Trimite un comentariu