Skip to main content

După Pro TV și TVR, Antena 1 își promovează emisiunile live pe Facebook

 
După Pro TV și TVR, Antena 1 își promovează emisiunile live pe Facebook

După Pro TV și TVR, a venit rândul și postului Antena 1 să-și promoveze programele live pe Facebook, prin noua facilitate oferită de rețeaua socială. Chef Florin Dumitrescu a intrat în transmisiune directă pe rețeaua de socializare pentru a promova ediția din această seară a emisiunii Chefi la cuțite. 

"Salutare dragi prieteni de pe Facebook, dacă până acum ați urmărit Chefi la cuțite, sigur v-ati bucurat de tot ce s-a întâmplat acolo, am fost prieteni, eu, Bontea, Scărlătescu, cei mai buni prieteni. Diseară, în schimb, se întoarce roata și începem confruntările. Nu pot să vă spun decât că toată această emisiune a fost pentru mine ca un carusel de emoții, mi se pare că tot ce am făcut noi în acești patru ani de când ne cunoaștem oamenilor care au venit în fața noastră cu farfurii s-a întors împotriva noastră. Acum noi suntem cei care plâng pe la colțuri, noi suntem cei care nu știm ce se întâmplă, dacă trecem mai departe sau nu, cert este că veți fi răzbunați, asta e tot cel mai important. Urmăriți diseară și în fiecare seară de luni. Vă mulțumim că ne urmăriți și continuați să gătiți", a spus chef Florin Dumitrescu live pe Facebook, în jurul orei 15.00. 

Publicitate

Filmarea live a lui Florin Dumitrescu, de patru minute, a adunat peste 13.000 de vizualizări pe Facebook, peste 650 de comentarii și 22 de distribuiri.

 

 

Posted by Chefi la cutite on Monday, April 11, 2016

Emisiunea Chefi la cuțite este difuzată, începând din această săptămână, în fiecare luni, de la ora 20.30. Până săptămâna trecută, show-ul culinar era prezent de două ori pe săptămâna în grila postului Antena 1, în zilele de luni și marți.  

Principiul abordat de chef Florin Dumitrescu este asemănător cu cel lansat de Știrile Pro TV săptămâna trecută, când Andreea Esca a intrat în direct pe Facebook cu jurnaliști din redacție, pentru a prezenta principalele subiecte ale principalului jurnal de știri. Pro TV și-a promovat apoi și emisiunea Românii au talent: vineri, la 15.00, Pavel Bartoș a intrat în direct pe rețeau a de socializare pentru a vorbi despre talent-show-ul de seară.

După modelul Pro TV, prezentatorul Telejurnalului de weekend, Radu Tudor, a avut două intervenții, la 18.00 și la 19.30, în care a anunțat principalele știri ale zilei de la TVR 1, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu