Skip to main content

ICEEfest 2016: Oameni de la CNN, BBC, Facebook şi Google vin la Bucureşti. 100 de vorbitori

 
ICEEfest 2016: Oameni de la CNN, BBC, Facebook şi Google vin la Bucureşti. 100 de vorbitori

ICEEfest 2016. Evenimentul dedicat internetului va aduce la Bucureşti profesionişti de la companii de digital, dar şi de la publisheri internaţionali de prestigiu.

Publicitate

Pe lista Interactive Central and Europe Fetival sunt nume de la CNN, Euronews, Le Monde, BBC, dar şi de la companii precum Facebook, Google, Instagram şi LinkedIn.

Organizatorii ICEEfest au publicat lista primilor 40 de speakeri, care poate fi accesată pe site-ul evenimentului.

Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, EuroNews, CNN, Le Monde, Corriere della Sera, BBC, Maker Studios, The 614 Group, uSwitch, House of Kaizen, Verve, Palladium, Khora Apps, Wildbytes, RGA, Lovin Group sunt doar o parte dintre companiile care vor participa la editia ICEEfest 2016.

ICEEfest 2016 va cuprinde trei noi linii de continut: eHealth (despre impactul Internetului si tehnologiei in medicina), VR&AR (despre realitatea virtuala si augumentata) si Startups (cu o agenda dedicata zonei antreprenoriale si investitorilor interesati de ideile noi de business din Europa Centrala si de Est)

Celelalte linii de continut (Innovation, Marcom, Content, eCommerce si AdTech) vor completa agenda “de zi”, in timp ce serile vor fi ocupate de stand-up comedy, muzica, film si petreceri.

OFERTĂ. Organizatorii au o ofertă specială, până vineri, 15 aprilie: pentru primele 200 de bilete cumparate la pretul actual de 150 de euro, inca un bilet este oferit gratuit.

ICEEfest va avea loc in 9 si 10 iunie si este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange, cu suportul IAB Europe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus