Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Găinuşă se ocupă de relansarea TV H. Mistreţu, producător general

 
EXCLUSIV. Mihai Găinuşă se ocupă de relansarea TV H. Mistreţu, producător general

Mihai Găinuşă, realizatorul matinalului de la Radio Seven, se va ocupa şi de relansarea postului TV H. Octavian Păscuţ - Mistreţu, va fi producător general. Ce planuri are Mihai Găinuşă cu televiziunea, în continuare:

Publicitate

"Din toamnă, TV H va fi, practic, o altă televiziune", a declarat Mihai Găinuşă pentru Paginademedia.ro. El este consultant editorial la postul TV.

Echipa care se va ocupa de postul TV este completată de Ioana Voloacă, director executiv, care vine tot de la Radio Seven.

Mihai Găinuşă, pentru Paginademedia.ro:

"Voi face şi o serie de emisiuni la TV H. Cel mai probabil un late-night săptămânal. Ne propunem să facem o televiziune pentru persoanele cu IQ pozitiv."

"Ca profil, va fi o televiziune culturală soft. Nu gen TVR Cultural, ci mult mai digerabilă, adaptată anului 2016. Vor fi multe emisiuni cu bloggeri, programe de film, sport, ecologie sau documentare", a detaliat Mihai Găinuşă pentru Paginademedi.ro.

TV H face parte din aceeaşi familie cu postul Radio 7. Licenţa de emisie a televiziunii este deţinută de Mass Media România de Mâine SRL. Compania are ca acţionari, cu procente egale, Fundaţia România de Mâine şi Universittea Spiru Haret.

Va rămâne numele de TVH?

"Eu aş spune că nu", a punctat pentru Paginademedia.ro Mihai Găinuşă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dobro Dobro
    Florin Călinescu ar fi de ajutor acolo!
    Tele 7 Redivivus!
  • Huidu Huidu
    "Si l-ai gasit pe Mistretu producator general? Uneori e bine sa lasam prietenia deoparte si sa cautam profesionisti. Oameni potriviti la locul potrivit. Nu prieteni peste tot chiar daca sunt nepotriviti."
  • ana ana
    Si l-ai gasit pe Mistretu producator general? Uneori e bine sa lasam prietenia deoparte si sa cautam profesionisti. Oameni potriviti la locul potrivit. Nu prieteni peste tot chiar daca sunt nepotriviti.
  • Horia Horia
    Bafta, Misu!

Trimite un comentariu

sus