Skip to main content

(P) Ce este bingingul? Vezi seriale episod cu episod, fără pauză. “Maratoane” HBO în oferta Vodafone

 

(P) Vrei să vezi toate sezoanele Game of Thrones, indiferent că eşti în faţa televizorului, pe tabletă sau pe mobil?

Publicitate

Campanie nouă Vodafone, centrată pe un tip de consum al producţiilor video: binging, adică vizionarea fără întrerupere a unei serii de filme sau a unui serial.

Promovarea este legată de o nouă ofertă a operatorului, care permite astfel de “maratoane”: posibilitatea de a face binging pe HBO GO pentru o perioadă de doi ani şi facilităţile tehnice ale Supernet 4G, care înlesnesc vizionarea de filme fără întrerupere (inclusiv xStream, un algoritm optimizat pentru streaming video).

Oferta pe care se bazează campania: Vodafone Super Duo

Oferta Vodafone Super Duo propune noilor clienti sau celor care isi innoiesc abonamentul un smartphone si, in plus, la alegere, un al doilea smartphone sau un SIM de date sau o tableta. Fiecare alegere aduce trafic de date in plus.

Abonamentele permit acces simultan, pe ambele SIM-uri, la o bogata colectie de filme si seriale, prin HBO GO.

• Abonatii Super Red Duo pot alege, pe langa terminalul inclus, intre un al doilea smartphone, o tableta sau un SIM de date cu trafic inclus, gratuit

• Fiecare SIM principal din abonament are inclus si un bonus de date nelimitate, timp de trei luni

• Abonamentele includ acces la continut video generos prin aplicatia HBO Go, ce poate fi accesata simultan pe ambele terminale incluse in pachet

Mai multe informatii pe pagina www.vodafone.ro/abonamente.

VIDEO. Clipul campaniei Vodafone - Plaja

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • binging binging
    Mergi cu o tipa la mare si astai vor sa faci binging toata noaptea. Mai ceva ca pe vremea lu' Creausescu! ***
  • Torent Salam Torent Salam
    Da, vreau sa ma uit la 20 de episoade pe un ecran cat mai mic, stand cocoshat cu mainile blocate pe telefon! Televizorul legat la laptop si torentele sunt prea mainstream.
  • Mm Mm
    Si bateria ii tine toata noaptea sa faca "binging". Altfel nimeni nu spune nimic legat de pretul abonamentelor, nici in reclamele de la TV nici in cea de aici. Pare ca mai nou toti providerii au preturile secrete sau trebuie sa te duci sa te targuiesti ca la piata cu ei si daca esti mai fraier platesti mai mult iar daca ai gura mare platesti mai putin. Asta dupa ce ai pierdut timp pretios la cearta asta cu cei din Call Center sau de la casierie, cand de fapt puteau sa aiba cateva abonamente clare, ca pe vremuri, si la preturi pentru Romania, nu incepand de la 20 euro/ luna pentru ceva amarat de trafic pe internet.
  • Iuli Iuli
    Cati bani ati luat pentru aceasta stire?

Trimite un comentariu

sus