Skip to main content

Steaua - Dinamo, "derby" în studio la Ce spun românii înainte de returul semifinalei

 
Steaua - Dinamo, "derby" în studio la Ce spun românii înainte de returul semifinalei

DERBY. Patru steliști și patru dinamoviști se vor lupta mâine pentru două cauze nobile la emisiunea Ce spun Românii, difuzată de Pro TV începând cu ora 16.00.

Ce spun românii. Echipa dinamoviștilor, formată din Florentin Petre – căpitan, Marius Niculae, Claudiu Vaiscovici și Cristi Munteanu, sprjină fundația MagiCAMP, iar echipa steliștilor, alcătuită din Adrian Matei – căpitan, Vali Badea, Sorin Paraschiv și Răzvan Rotaru, luptă pentru fundația Mihai Neșu.

Publicitate

Premiile puse în joc vor fi dublate și donate celor două fundații pentru care luptă fotbaliștii.

"Ce fel de mâncare poți comanda la un restaurant cu specific românesc?, Cui îi faceți cadou un set de oale? sau Ce activitate nu fac oamenii, de obicei, noaptea? sunt doar câteva dintre întrebările pentru care cei opt sportivi vor încerca să ghicească răspunsurile aflate pe panou", potrivit reprezentanților Pro TV. 

Confruntarea Steaua - Dinamo din studioul Ce spun românii va fi transmisă în aceeași zi cu derby-ul de pe teren dintre cele două rivale. Mâine, de la ora 21.30, Pro TV va transmite semifinala Cuperi României, meciul Steaua - Dinamo. Partida va putea fi urmărită și la posturile Digi Sport și Dolce Sport.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • antena publica pe site audientele cand sunt lideri , asa trebuiev sa faca toti , daca vrem sa avem audiente zilnice , nu e o jignire pro probabil a fost lider pe national , antena avand o acoperire mai mica
  • Mile chiar trebuie sa jignesti pe toata lumea , iar despre audiente a fost invers , dat tu ai vazut altceva , tu ai datele . de la sefa ta

Trimite un comentariu