Skip to main content

ARTIFICIU, Pro TV a introdus cronometrul în pauzele publicitare, pentru a-şi ţine telespectatorii aproape

 
ARTIFICIU, Pro TV a introdus cronometrul în pauzele publicitare, pentru a-şi ţine telespectatorii aproape

Un nou artificiu la Pro TV pentru a-şi ţine telespectatorii aproape şi în pauza publicitară. După ce cu câteva sătămâni în urmă vedetele Las Fierbinţi îi îndemnau pe telespectatori să nu schimbe programul sau emisiunile aveau cartoane care anunţau că mai sunt două minute până la încheierea pauzei publicitare, Pro TV a introdus cronometrul pe sfârşitul pauzei de reclamă.

Publicitate

Timer-ul este introdus pe ultimele două minute din pauza publicitară. Acesta a intrat din acest weekend în timpul filmelor de la Pro TV, dar şi la Românii au talent.

Un mecanism asemănător este de mai mulţi ani la ProCinema, canal parte al aceluiaşi grup.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a încercat în urmă cu trei ani o „reglementare” a pauzei publicitare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Preşedintele CNA Laura Georgescu a înaintat atunci un proiect de decizie în urma căruia posturile ar fi trebuit să afişeze un cronometru pe ecran pe toată durata pauzei publicitare. Proiectul nu a trecut însă de votul membrilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gica Gica
    nu sunt fan protv si nici celelalte cananale asociate asa ca nimic interesant !
  • F F
    fiindca tot se vorbeste despre asta imi dau seama ca in ultima perioada schimb postul mai rar cand este publicitate si cam deloc in prime time. sunt surprins. :)) artificiile astea functioneaza.
  • geo geo
    Pavel are mare dreptate.
    Așa procedez și eu când sunt pe Pro TV.
    Umblu prin ”vecini”...
  • Iuli Iuli
    ProTV avea acest cronometru de mult, dar l-au oprit prin 2013. Cronometrul este la AcasaTV, ProCinema, ***, AcasaGold, MTV, ProTV International
  • Pavel Pavel
    Eu dacă știu că mai sunt două minute de publicitate, schimb canalul. Fac așa pe ProCinema. Deci, din partea mea, numai bine că numără enorm de multele minute de publicitate.

Trimite un comentariu

sus