Skip to main content

Valentin Jucan, sesizare de abuz în serviciu la Parchetul general împotriva Laurei Georgescu

 
Valentin Jucan, sesizare de abuz în serviciu la Parchetul general împotriva Laurei Georgescu

UPDATE. Valentin Jucan a declarat pentru Paginademedia.ro că imediat după ce a anunțat că face sesizare de abuz în serviciu împotriva șefei CNA, aceasta a acceptat să semneze documentele interne. „După ce am făcut public că fac sesizare pentru abuz în serviciu și după ce i-au fost puse în față documentele respective, a acceptat să le semneze. Funcționează pe amenințări cu justiția”, a declarat Jucan.  

Publicitate

Valentin Jucan, membru CNA, a declarat la finalul şedinţei de astăzi că va face o sesizare la Parchetul General de abuz în serviciu împotriva Laurei Georgescu, preşedintele instituţiei. Motivul? Aceasta nu a semnat în termen de cinci zile o decizie a Consiliului privind modificarea şi scoaterea la concurs a unor posturi din CNA. 

"În şedinţa din 5 aprilie, Consiliul a votat modificarea şi scoaterea la concurs şi, conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al instituţiei, în cinci zile Laura Georgescu trebuia să semneze decizia CNA, iar preşedintele nu le-a semnat nici până acum", a declarat Valentin Jucan pentru jurnaliştii prezenţi la şedinţă. 

Rugată să ofere un punct de vedere cu privire la afirmaţia lui Valentin Jucan, Laura Georgescu a refuzat să facă vreo declaraţie. 

Decizia CNA la care face referire Valentin Jucan:

Solicitări ale Biroului Resurse Umane de transformare a unor posturi și demararea concursurilor.

În şedinţa din 5 aprilie, Consiliul a aprobat în unanimitate:

  • transformarea postului de auditor, grad profesional principal, în asistent și scoaterea acestuia la concurs;
  • transformarea postului de consilier superior din cadrul Biroului Financiar Contabilitate în consilier debutant și scoaterea acestuia la concurs;
  • scoaterea la concurs pe perioadă determinat a postului de consilier principal din cadrul Direcției Monitorizare;
  • promovarea d-nei Monica Șerban din cadrul Biroului Licențe Autorizări, din funcția de Consilier principal în Consilier superior
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu