Skip to main content

VIDEO-SpotON. Loredana şi Zdob şi Zdub cântă într-o reclamă Timişoreana. Săniuţa s-a întors în timp

 
VIDEO-SpotON. Loredana şi Zdob şi Zdub cântă într-o reclamă Timişoreana. Săniuţa s-a întors în timp

SPOTON. Campaniile ultimei săptămâni. Loredana şi trupa Zdob şi Zdub cântă "la cârciuma de la drum ţi-e drag să cinsteşti acum" într-o reclamă pentru Timişoreana. Brandul de băutură spirtoasă Săniuţa revine în atenţia publicului cu o reclamă cu sloganul "tărie să te inspire".

Publicitate

În ultima săptămână, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile CEC, ING, Lidl, Hepatohelp şi KFC.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • Loredana joacă rolul unei cârciumărese, iar Zdob şi Zdub cântă la masă unui grup de prieteni în noul spot pentru Timişoreana.
  • Săniuţa se promovează într-un spot care prezintă un grup de prieteni la o masă dintr-o cârciumă de acum mai bine de 20 de ani care vorbesc despre viitor. Acţiunea revine în prezent, iar singura constantă de la masa lor este băutura spirtoasă.
  • CEC comunică într-un nou spot că "banii nu contează, dar e grozav să-i ai". Reclama prezintă mai mulţi oameni care se bucură de lucruri simple, precum campatul la mare şi cântatul la chitară în jurul unui foc de tabără. Linia melodică şi versurile sunt inspirate din melodia "Vis de primăvară" interpretată de Pasărea Colibri.
  • ING continuă seria spoturilor cu salariul în rol de căţel "plin de comisioane".
  • Oana Cuzino promovează produsele cosmetice ale lanţului de magazine Lidl. Vedeta Pro TV spune că "împreună protejăm frumuseţea româncelor".

Timişoreana - Loredana şi Zdob şi Zdub

Săniuţa

CEC

Lidl - Oana Cuzino

ING

KFC

Hepatohelp

Campanie împotriva violenţei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus