Skip to main content

VIDEO. Carmen Brumă,imaginea Beautin Collagen, într-o nouă campanie TV

 
Carmen Bruma
Carmen Bruma
Carmen Brumă este imaginea campaniei pentru brandul Beautin Collagen de la myelements, un produs realizat din colagen lichid, ce conţine acid hialuronic şi vitamine. Spotul TV va rula timp de o lună în perioada 5 mai – 5 iunie.
Publicitate

Iro Koumaki, Director Comercial ISOPLUS Group: „Beautin Collagen se poziţionează ca un produs de înfrumuseţare, dar care, în acelaşi timp, este mai mult decât un produs cosmetic, ci un veritabil “prieten de nădejde” pentru toate femeile care îşi doresc să arate şi să se simtă mai frumoase. Într-o lume din ce în ce mai agitată şi mai fragmentată, o soluţie pentru mai multe probleme este răspunsul atât de aşteptat de consumator! Dorinţa noastră este să evidenţiem gama completă de beneficii ale produsului.”.

Potrivit reprezentanţilor agenţiei, „Beautin Collagen are dublu rol: conţine nutrienţi gata de a fi asimilaţi de organism, dar şi micronutrienţi ce contribuie la creşterea producţiei normale de colagen de către organism, având drept beneficii sporirea strălucirii pielii, contribuie la sănătatea ţesutului conjunctiv, dar îmbunătăţeşte şi starea articulaţiilor”.

Roxana Memetea, Managing Partner DDB: „Beautin Collagen avea nevoie de un endorser care să aibă puterea de a le aminti femeilor ce înseamnă cu adevărtat feminitatea. Carmen a fost alegerea potrivită pentru că este o femeie frumoasă, într-o formă fizică de invidiat, interesată de un stil de viaţă sănătos şi practicantă de sport, este mamă, dar nu uită să fie femeie... un simbol al succesului la feminin cu care este uşor să te identifici sau spre care e firesc să aspiri.”

Colaborarea dintre BeautinΤΜ Collagen şi Carmen Brumă a început încă de la lansarea produsului pe piaţa din România.

Carmen Brumă: „Sunt aproape doi ani de când folosesc acest produs în ale cărui beneficii cred foarte mult: pielea mea arată mult mai bine, ridurile nu mi s-au adâncit şi nu am căpătat altele noi. Tocmai de aceea, pentru mine e o bucurie enormă să fiu imaginea Beautin Collagen, un produs revoluţionar, care îţi oferă cantitatea de colagen de care corpul are atâta nevoie şi pe care îl produce în mod natural în cantităţi din ce în ce mai reduse după vârsta de 25 de ani. Beautin Collagen are grijă, în acelaşi timp, şi de articulaţiile mele, greu încercate de pregătirea pentru semimaratoanele şi maratoanele la care am participat.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    Va rog frumos, dansa este domnisoara, nu doamna.
  • maria maria
    Din pacate doamna este de asemenea asociata si un domn care nu este la randul lui asociat cu bunul simt si echilibrul. Deci nu, multumim.
  • alex2 alex2
    daca a fost atat de bun pentru "articulațiile mele, greu încercate ", de ce nu i-ai dat si lui Mirciulica? CA lui i s-au facut praf si s-a si operat.
  • geo geo
    Doamna e vegetariană convinsă, papă natural, consumă lichide, face sport cât se poate de mult...nu cred că are nevoie de vitamine din altă parte.
  • Sharapov Sharapov
    Si Mirciulica, barbatelul doamnei, imaginea Meldonium?:)

Trimite un comentariu

sus