Skip to main content

Dorin Chioțea, despre cum s-a încercat "domolirea" lui: Mi s-a propus să fac PR pentru HexiPharma

 
Dorin Chioțea, despre cum s-a încercat "domolirea" lui: Mi s-a propus să fac PR pentru HexiPharma
Jurnalistul Dorin Chioțea, prezentator la Dimineața de Știri, a recunoscut în direct, în emisiunea sa, că a fost sunat de "un important om de sport" pentru a i se propune să lucreze, indirect, pentru Hexi Pharma.
 
Telefonul venea chiar în prima zi a investigației pornită de Gazeta Sporturilor, când Dorin Chioțea a vorbit pe larg, pe post, despre ancheta echipei lui Cătălin Tolontan.
 
Chioțea a povestit episodul în direct, cu Cătălin Tolontan în studio.
 
Cătălin Tolontan, către Dorin Chioțea: Cunoști vreun jurnalist căruia i s-a propus să fie cumpărat în perioada asta, pe la începutul investigației și a declinat furios oferta?

Dorin Chioțea: „Mi s-a întâmplat lucrul acesta. Chiar în urmă cu două săptămâni, lunea, în prima zi când a apărut această investigație. Un important om de sport mi-a dat un telefon. Dezvălui chestia asta în premieră, ai mai spus-o și tu printre rânduri în Gazeta Sporturilor.

Sigur, nu mi s-au propus în mod direct bani la telefon, dar mi s-a propus să lucrez, dacă pot, printr-o firmă de PR, pentru că cei de la HexiPharma n-ar avea PR. Poate că cei de la HexiPharma au apelat la prieteni cine știe cum.

Nu pot să spun că m-au contactat direct cei de acolo. Însă a fost o încercare, poate și un exces de zel al respectivului personaj, pe care sigur că l-am refuzat: i-am spus, domne poți să cauți firme de PR câte vrei.”

„Telespectatorii trebuie să înțeleagă că ei nu aveau, într-adevăr PR la momentul respectiv. Și-au găsit apoi”, a completat Tolontan.

Publicitate

"Un jurnalist care este tentat în asemenea mod se enervează. Acesta este efectul. Iar cei care fac asta ar trebui să știe", a mai spus jurnalistul de la Gazeta sporturilor.

În prima săptămână a anchetei, Cătălin Tolontan a menționat, într-unul din episoade, că s-a încercat mituirea unui jurnalist pentru a fi mai blând în cazul dezinfectanților.

„Există cel puțin o vedetă de televiziune pe care cineva a încercat să o mituiască, cu o propunere printr-o rudă, în aceste zile, ca să fie blînd în chestiunea dezinfectanților”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan în episodul patru din ancheta Gazetei pe subiectul dezinfectantului diluat, vândut de Hexi Pharma în aproape toate spitalele din România.

„Omul din TV s-a enervat pur și simplu, a refuzat și a relatat pe larg cazul antisepticelor diluate. Nu avem acordul ziaristului să-i dezvăluim numele, dar dacă vă gîndiți ce post TV a reflectat pe larg subiectul, veți realiza pe ce canal e omul care a refuzat dealul”, a mai spus Tolontan.   

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Are perfecta dreptate cel care ol caracterizeaza mai jos pe Chiotea! *** Verificati articolele scrise de el in Liberatea sau Adevarul si veti intelege cine este acest Chiotea ! *** Ce ma mira este faptul ca Tolontan sigur stie cine este Chiotea cu adevarat.Dar cred i-a fost rusine sa spuna tot ce stie despre el. Daca ar fi fost cu adevarat onest ,Chiotea ar fi spus si cine este omul de sport care l-a contactat!
  • Chiotea, oare de ce te dai jignit, ***?
    Ca atare nu ne mirăm de propunere, așa lucrați de 20 de ani, omul nu a făcut decat să facă ceea ce știa că au făcut și altii în aceeași situație.

Trimite un comentariu