Skip to main content

E OFICIAL. Cele mai importante meciuri de la Euro 2016 vor fi transmise de Pro TV

 
E OFICIAL. Cele mai importante meciuri de la Euro 2016 vor fi transmise de Pro TV

Pro TV va transmite, alături de Dolce Sport, meciurile de la Euro 2016. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp la Ştirile Pro TV.

Publicitate

Pro TV va transmite toate meciurile Romaniei si cel mai important meci al zilei de la Euro - meciul de ZECE (in fiecare zi, la 22:00).

Postul de televiziune a achiziţionat opţiunea free-to-air, rămasă liberă după ce TVR 1 a „ieşit” din joc, din cauza problemelor financiare.

Euro 2016 se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 Ţara noastră va face parte din grupa A alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Primul meci al Euro se va disputa chiar pe 10 iunie, între România şi Franţa.

Dolce Sport a achiziţionat în urmă cu un an drepturile de televizare pentru toate meciurile Euro 2016.

Ce meciuri are Romania in Grupa A la Euro 2016, partide transmise de Pro TV şi Dolce Sport.

- 10 iunie, ora 22:00 Romania - Franta

- 15 iunie, ora 19:00 Romania- Elvetia

- 19 iunie, ora 22:00 Romania - Albania

Ce înseamnă opţiunea free-to-air:

- Cel mai bun meci al zilei

- Toate meciurile României

- Toate meciurile din sferturi

- Semifinalele

- Finala

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Vad ca se cearta si se contrazice lumea pe aici pe seama Protv,Antena,KanalD etc. Eu unul nu inteleg cum se poate uita cineva la Protv ,cand au (daca au) varianta Dolce. Care prezinta meciul cu o ora inainte,cu atmosfera,cu alta ora dupa meci etc etc. E valabil si atunci cand se transmite ceva la concurenta cu Digi. Sa te uiti la o asemenea competitie pe un post generalist cand ai varianta unui post dedicat de sport,trebuie sa nu fi intreg la minte!
  • Danny Danny
    O veste excelenta. Multumim, PRO TV, pentru ca ne dai sansa sa vedem un eveniment sportiv atat de important la televizor! Optiunea free-to-air mi se pare chiar avantajoasa. De abia astept sa inceapa campionatul!
  • mile mile
    geo, femeile nu se uita la fotbal , vor ramana la kanal d , dar e rau pt pro tv ca nu sunt in prime time , eu am crezut ca vor fi la 9 , dar poti sa ne spui exact cati erau la comercial la un meci di liga
  • Expertul, Expertul,
    O veste excelenta! Cred ca ProTV va obtine cu meciurile Romaniei intre 40% si 50% market share pe targetul comercial. Felicitari ProTV si Alexandras Cesnavicius!
  • claudiuu claudiuu
    Ce meciuri da Pro Tv Vineri 10 iunie ora 22 00 Franta-Romania Sambata 11 iunie Anglia-Rusia ora 22 00 Dumineca 12 iunie ora 22 Germania-Ucraina 13 iunie Belgia-Italia 14 iunie Portugalia-Islanda 15 iunie Romania-Elvetia- ora 19 00 si Franta-Albania ora 22 00 16 iunie ora 22 00 Germania -Polonia 17 iunie ora 22 00 Spania-Turcia 18 iunie ora 22 00 Portugalia-Islanda 19 iunie ora 22 00 Romania -Albania si Franta -Elvetia *** 20 iunie ora 22 00 Slovacia-Anglia 21 iunie ora 22 00 Cehia -Turcia sau Croatia-Spania 22 iunie ora 22 00 Suedia-Belgia plus ce mai buna optiune a optiimiilor de finala + sferturi semifinale si finala
  • Dragos Dragos
    Apropo de Euro2016, chiar dacă Dolce Sport prin Telekom a cumpărat tot pachetul de transmisie al tuturor meciurilor, UEFA a decis ca ProTV să fie televiziunea parteneră oficială pe durata desfășurării a campionatului european de fotbal.
  • geo geo
    Mile, nu stiu ce inseamna ptr tine emisiune obisnuita. In fine, cu meciuri care au inceput la ore precum 21.45 si 22.00 Pro TV a scos audiente de milioane. Si a depasit, de obicei, Kanal D. Iar daca telenovelele turcești de succes ale Kanal D vor intra in vacanta sau vor se vor termina, in urmatoarele saptamâni, unde crezi că se vor reorienta mare parte din privitori...
  • marian marian
    Mile stiu ca esti invidios pe PRO dar asta este , la fel si ceilalti fani ai antenutei . meciurile Romaniei vor scoate rating foarte mare mai ales cu Franta .si te rog sa nu plangi ,
  • claudiuu claudiuu
    Pentru Geo vor fii 24 de echipa din acest an la EURO 2016 si cred ca Mille e Mihai Gadea sau Mircea Badea ***
  • mile mile
    geo , cat crezi ca va rating , eu zic sub 10 , ca o emisiune obisnuita, daca erau la ora 9 era altceva , le doresc succes
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Mile, adevărul e că Antena 1 nu are bani de așa ceva. Nu își permiteau să dea o lovitură de imagine.
  • geo geo
    Asta e taare, Mile, nu vor face rating, nu sunt rentabile, de-ale A 1.
    Măi nenică, e Euro 2016, dacă știi ce-i ăla iar la competiția asta participă cele mai tari 16 națiuni europene - inclusiv Islanda. Pro TV a scos ratinguri f bune cu CLeague, cu ELeague, cu meciurile din Cupa României...va avea scoruri excelente și cu Euro 2016...probabil în jur de 2 milioane de privitori pe meci dintre care vreo 600.000 - 700.000 vor fi pe comercial...ceea ce nu va fi deloc rău.
  • mariusc mariusc
    Draga mile, chiar daca nu urmaresti "fodbal" habar nu ai despre piata tv. Ai idee cat costa un spot publicitar la un meci atat de important? (e o intrebare retorica)
  • mile mile
    nu urmaresc fodbal , dar nefiind in prime time , vor rating mai mic ,daca erau la 20 atunci rupeau , deloc rentabile , doar de imagine , le doresc succes dar e greu sa te uiti la islanda
  • geo geo
    Mai lăsați în pace vuvuzeaua A 1 că, pentru ei, meciurile de fotbal nu aduc audiență , nu se merită investiția, că Pro TV nu este ”free to air”, ce face si ce drege Pro TVul nu este bun.
    Să vedem ce reacție va avea Telekomul, pentru ca au dat o căruță de bani pentru o competiție ce va fi difuzată parțial - a se citi cel mai bune meci al zilei + meciurile României - la o televiziune cu acoperire națională.

Trimite un comentariu

sus