Skip to main content

Cine va comenta meciurile Euro 2016 la Pro TV

 
Cine va comenta meciurile Euro 2016 la Pro TV
Foto: Prosport.ro

Costi MocanuFelix DrăghiciMihai Mironică și Ion Alexandru vor asigura comentariul meciurilor de la Euro2016. Pro TV va transmite alături de Dolce Sport meciurile de la Euro2016. Postul din Pache Protopopescu are opțiunea free to air, cu 23 de meciuri, în timp ce Dolce Sport va difuza toate cele 51 de meciuri ale competiției (calendarul meciurilor, AICI). 

Publicitate

Pro TV a pregătit o adevărată echipă de comentatori şi jurnalişti de sport pentru cele 23 de meciuri de la Euro 2016 pe care le transmite începând de vineri, 10 iunie. 

"PRO TV va fi în Franța, la fața locului, în inima acestui fenomen fotbalistic uriaș, pentru a transmite telespectatorilor bucuria, emoția și restul trăirilor frumoase ale fotbalului european. Bucurați-vă de fotbal!”, a declarat Costi Mocanu. 

Lui Costi Mocanu, Felix Drăghici, Mihai Mironică și Ion Alexandru li se alătură Ortansa Cazacu și Lucian Lipovan, reporterii speciali ai Pro TV, care vor relata, direct din Franța, toate detaliile competiției.

În fiecare seară, Ioana Cosma și Vadim Vâjeu vor aduce informații și statistici despre naționala României, echipe, jucători și parcursul competițional, dar și despre suporteri!

Reamintim că vineri echipa României va juca la Paris meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal 2016. Naţionala va întâlni echipa Franţei pe 10 iunie, iar pe 15 iunie şi 19 iunie România va juca împotriva Elveţiei şi Albaniei. 

Pentru aceste partide, Pro TV va avea un program special, cu transmisiuni direct de pe stadioanele unde românii îşi vor susţine echipa. 

 CALENDARUL COMPETIȚIILOR EURO2016 

Comentatorii Dolce Sport la Euro2016, AICI

 

 • Programul complet al meciurilor de la Euro2016, AICI

 • Cine vor fi comentatorii Pro TV de la Euro2016, AICI

 • Cine vor fi comentatorii Dolce Sport de la Euro2016 

 • Dolce Sport: Meciurile de la Euro, pe mobil, tablete și Smart TV. Cât costă abonamentul

 • CNA: Cât pot prelua televiziunile de la Pro TV și Dolce din meciurile Euro 2016

 • Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

  Comentarii

  • pare ca Ronaldo portughezul e fratele lor sau ce? Ne-a innebunit cu Ronaldo asta, care de fapt a fost bata de cand a inceput Euro. La fiecare 2 fraze apare tunsulica, acum si-a facut autostrada pe cap, daca fotbal nu arata macar sa arate si el cev. DU-TE ACASA RONALDO SI IA SI COMENTATORII CU TINE, GRADINARI, VEZI TU CE LE FACI, CA TE ADORA
  • Imi vine sa vomit cand il aud pe Mocanu ala cu off-side tot timpul!!!!
   Chiar nu pot fi gasiti niste comentatori agreabili????
  • Nu am vazut in viata mea comentatori mai prosti ca astia. Sunt mai slabi pana si decat UUUIIIII de la Digi. Penibili. Comenteaza de parca ar fi un amical de liga 2. PROASTA alegere. Strica tot farmecul Euro.
  • Adica am scapat de catastrofele de la TVR si dam peste catastrofele de la Protv? Astia sunt aia care au spus tot meciul la Steaua-Dinamo ca in poarta e Nita in loc de Cojocaru??? Sa ii anunte cineva arunci ca Lobont nu a fost convocat!
  • Adevărul este că atunci când apare Ioana Cosma pe ”sticlă”, explodează audiențele. Preafrumoasa Ortansa Cazacu este și ea o altă ”vedetă”. Cam slăbuță echipă. Pentru o televiziune care va fi parteneră oficială a UEFA pentru această competiție.

  Trimite un comentariu