Skip to main content

EBU, răspuns oficial către Pro TV: „ Nu există nicio soluţie pentru participarea României în acest an”

 
EBU, răspuns oficial către Pro TV: „ Nu există nicio soluţie pentru participarea României în acest an”

EBU a trimis un răspuns oficial către Pro TV în legătură cu Eurovision, după ce, săptămâna trecută, organismul european al staţiilor publice postase un refuz pe Facebook. Şi oficial, mesajul este acelaşi: Pro TV nu poate difuza Eurovision.

Publicitate

„Nu există nicio soluţie pentru participarea României în acest an”, spune în răspunsul oficial către Pro TV Ingrid Deltenre, Director General EBU.

Ingrid Deltenre, Director General EBU:

„Repetiţiile pentru show au început deja, iar planul de producţie a fost finalizat fără participarea României, fapt care nu mai poate fi schimbat în acest moment. Nu există nicio soluţie pentru participarea României în acest an.

Ne pare rău pentru faptul că lui Ovidiu Anton nu îi mai este permis să cânte la Stockholm, cu atât mai mult cu cât cunoaştem înţelesul şi sensul din spatele piesei sale”.

Oficialii Pro TV spun că răspunsul EBU „nu afişează deschidere”.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV:

“Răspunsul pe care l-am primit din partea EBU nu afişează deschidere, încercarea de a arăta empatie sau de a înţelege un artist şi o întreagă ţară.

Continuăm să primim argumente pentru care România nu poate participa, atunci când noi încercăm să găsim o soluţie pentru a putea participa. Iar acesta este singurul lucru pe care îl cerem, şi anume dorinţa de a găsi o soluţie împreună, pentru Ovidiu să îşi reprezinte ţara şi pentru ca evenimentul să fie transmis în România, indiferent de televiziunea care îl va difuza”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    Niste nasoi... Atat vrea lumea bani si iarasi bani ... Rusia castiga Eurovisionul anul asta - castigatorul se vede in numar de aceesari pe mediile sociale... De unde s-a tras concluzia ca era preferata Romania...?!- daca era asa s-ar fi scandalizat din toata tarile
  • d d
    Mi-e sila de TVR! Nu reprezinta romanii, ci cei care spala bani de pe urma noastra prin intermediul postului de televiziune care ofera filme vechi si plictisitoare + calitatea din anii '50.
  • Russnac Costel Russnac Costel
    Ovidiu Anton va câștiga Eurovision 2016. Daia nu vor sa acepte asta si nau interzis participarea. Le este frica ca Romania castica .....
  • Allex Allex
    Geo, sincer, si eu cred tot mai mult in varianta asta.Piese lui Anton e chiar buna.
  • geo geo
    Băi dragă Pro TVului, tu nu te-ai prins că cei de la EBU aflaseră că Ovidiu Anton va câștiga Eurovision 2016 ?

Trimite un comentariu

sus