Skip to main content

Finala Cupei României, difuzată mâine în direct la PRO TV, Dolce Sport 1 și Digi Sport 1. Ce au în program celelalte posturi

 
Finala Cupei României, difuzată mâine în direct la PRO TV, Dolce Sport 1 și Digi Sport 1. Ce au în program celelalte posturi

Ultimul mare meci românesc înainte de UEFA EURO 2016, finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj, va fi transmis în direct de PRO TV, Dolce Sport 1, Digi Sport 1, mâine, de la 21:30.

Echipa antrenată de Mircea Rednic a promis că, dacă va câștiga, va trimite cupa în Camerun, locul natal al tânărului Ekeng decedat în urmă cu două săptămâni. Mai mult decât atât, Dinamo are șansa de a deveni prima echipă care cucerește Cupa României de două ori pe Național Arena.

De cealaltă parte a baricadei se află CFR Cluj, care a ajuns în finala Cupei României după ce a trecut fără probleme de ASA Târgu Mureș. CFR Cluj este echipa din afara Bucureștiului cu cel mai mare succes după 1989, câștigând 3 titluri și 3 cupe, ultima în 2010.

Publicitate

Ce au în program Antena 1, Kanal D și Prima TV pe intervalul meciului Dinamo - CFR Cluj

  • Antena 1 va difuza emisiunea Insula Iubirii
  • Kanal D are în grilă serialul Furtună pe Bosfor și Wowbiz.
  • Prima TV a programat filmul american Capcana, din 1997, și serialul Trăsniții
  • TVR va difuza emisiunea electorală Alegeri locale 2016 și Starea Nației (doar jumătate de oră se va intersecta cu meciul de pe Pro TV, Dolce Sport 1 și Digi Sport 1)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Fane, tu poti sa privesti Insula Iubirii. Sa vezi puștoaice sexoase. Nimeni nu te obliga sa iti pierzi vremea cu chestii ”neserioase”. Ce daca vom fi aproape 2 milioane privitori la finala Cupei si vreo 40.000 de spectatori pe stadion.

    PS - Poza este cam veche...

Trimite un comentariu