Skip to main content

Premieră la Antena 3. Cu drona la înmormântarea lui Condrea

 
Premieră la Antena 3. Cu drona la înmormântarea lui Condrea

Premieră la Antena 3. Postul de ştiri a filmat cu drona înmormântarea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Publicitate

Televiziunile de ştiri nu au avut voie să transmită imagini din cimitir de la înmormântarea omului de afaceri. Cererea a fost a familiei.

De altfel, în afară de Antena 3, niciun alt post de ştiri nu a dat pe post imagini de la înmormântare.

Imaginile luate cu drona, din aer, au fost difuzate de Antena 3. Postul a anunţat dinainte să dea înregistrarea că urmează imagini „inedite” de la înmormântarea lui Dan Condrea. Imaginile au fost luate cu drona.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    asta nu e nimic. pe site-ul lor se afla poze trucate in photoshop. vedeti poza 4, in coltul din dreapta jos, se repeta 3 elemente clonate in photoshop
    http://www.antena3.ro/actualitate/probe-din-masina-distrusa-a-lui-condrea-uitate-de-anchetatori-la-locul-accidentului-ce-a-gasit-358293.html
  • an an
    daca nu aveau aviz vor fi amendati - la Digi in spoturile in care folosesc drone sunt trecute niste avize, nu cred ca au cumparat si folosit dupa mintea lor cei de la A3 drone, ci o firma specializata. Foarte urat!!! prima transmisiune in Romania de la o inmormantare - OTV (toata lumea si-a facut cruce), dupa ani de zile acest lucru ridicol este ridicat la un alt standard abject si infect, sa filmezi o inmormantare fara acceptul nimanui...este ceva ce ar trebui sa atraga reactii dure de la CNA!!!
  • Iuli Iuli
    Astia n-au niciun Dumnezeu, la fel si celelalte televiziuni care infloresc dintr-un cuvant in 50 de cuvinte.
  • cosmin cosmin
    niste ***!
  • Liviu Liviu
    Zici antena3 tragi apa
  • Da Da
    Tampiti

Trimite un comentariu

sus