Skip to main content

Programul Nopţii Agenţiilor de Publicitate. Cine participă la eveniment

 
Programul Nopţii Agenţiilor de Publicitate. Cine participă la eveniment

Cea de-a şaptea ediţie a Nopţii Agenţiilor de Publicitate, eveniment care promovează creativitatea românească, va avea loc joi, de la ora 20:00, în sediile agenţiilor participante.

Evenimentul face parte din seria Nopțile Industriilor Creative, marca The Institute, care ȋși propune să promoveze industrii creative din România.

Publicitate

Agenţiile participante şi temele alese pentru petreceri

MullenLowe Meet a different kind of beast

Adresa: Str. Grigore Alexandru, nr. 87-89, Metropolis Bravo, Bucureşti

"Vino pe 26 mai să cunoști o nouă specie creativă, să vezi și să nu-ți vină să crezi ce se poate face cu cerneală. De ce tocmai cerneală? Pentru că cerneala este esență de idei, iar nouă ne curge prin vene. Află cum ne așternem ideile pe hârtie, apoi pe TV, pe OOH, pe print și uneori chiar online. Agenţia îi aşteaptă pe participanţi cu muzică, bere, oameni cool și multă cerneală neagră", spun cei de la Mullen Lowe.

Profero Ink creates, digital conects

Adresa: Str. Grigore Alexandru, nr. 87-89, Metropolis Bravo, Bucureşti

"Ce legătură este între cerneală și digital? Vino pe 26 mai la sediul nostru și află. Îți vom arăta cum gândim offline și creăm online, iar apoi, dacă te simți inspirat, te lăsăm să desenezi, să pictezi, să scrii sau te digitalizezi."

Media Events Design is everywhere

Adresă: Str. Mătăsari, nr. 21, Bucureşti

"6 lucruri de făcut și văzut la Media Events : ateliere Creative Arts, rețetele Adrianei (http://cristisiadriana.ro/retete/), proiectul Cristina Mihaela Rădulescu expune proiectul "Crezi că tu vânezi branduri și promoții?", demonstraţie de pictură în cafea și degustare de ceai, expoziție de costume Creative Arts."

Nuevo Hungry Creatives / Food meets color

Adresă: Calea Vitan, nr. 23 C, Bucureşti

"Omul de publicitate este ca un bucătar. Nu chiar chef, dar îndeajuns de pregătit încât să facă un fel de mâncare delicios. Când primește brieful, primește de fapt o comandă de mâncare de la client. Ca să iasă treaba bună, urmărește rețeta strategiei și apoi condimentează totul cu niște creativitate și culoare. La final, campania este servită pe farfuria consumatorului. Nu numai că ne place să preparăm campanii, dar ne place să devorăm un design arătos sau un print delicios."

Pastel Ziua Pastel de Noaptea Agențiilor

Adresă: Str. Constantin Marinescu, nr. 33B, Bucureşti

"De Noaptea Agențiilor, pastel are petrecere aniversară de 10 ani! Te așteptăm să sărbatorim împreună și să descoperi cele 10 fațete ale design-ului, așa cum îl experimentăm la noi în agenție. Și, pe toată durata serii, pastel este locul unde 10 ani de experiențe se transformă în 10 moduri în care vei experimenta design-ul."

SCG - Smart Corporation Group Rewind to the 90’s

Adresă: Str. Semicercului, nr. 4, Bucureşti

"Anii '90 în România. Design şi publicitate imediat după Revoluţie. Paşi de pitic sau de uriaş? Ce însemna designul, cum arătau reclamele într-o piaţă proaspăt deschisă? Cum văd juniorii industriei creative de azi atmosfera de atunci? Încercăm să răspundem acestor întrebări cu ajutorul unor activităţi caracteristice decadei, într-un cadru de petrecere "back in time": muzică pe casetofon, oracol de completat, sifon cu sirop, aperitive old school etc. Punem vizitatorii faţă în faţă cu designul din anii '90, pentru a stârni nostalgia celor mai în vârstă şi curiozitatea celor mai tineri."

Minio Studio Minio Technology

Adresă: Str. Alizeului, nr. 3, Bucureşti

"Evenimentul își propune să își ducă oaspeții în viitor, căci vor descoperi tehnologii spectaculoase: o imprimantă 3D, printuri invizibile, o cabină de Gifuri 3D, dar și portrete 3D. Vizitatorii vor putea intra în pielea unor personaje, în cadrul Studioului de Animație."

Erka Synergy Communication Spune şi tu DADA

Adresă: Şos. Nordului, nr. 94 F, Bucureşti

"Invitații vor descoperi o agenție de publicitate în stil DADA-ist. În timpul serii va exista un moment în care arta și designul se vor îmbina și pereții din curtea interioară vor fi transformați de către un artist grafic a cărui operă se va potrivi perfect cu tot contextul de amenajare al curții, în stil DADA-ist. În unul dintre birouri sau în curte va fi organizată o mică expoziție de obiecte din hârtie, materialul primordial în DADA-ism."

Business Results by Smart Ideas Make your own design

Adresă: Str. Capitan Gheorghe Bulugea, nr.6, Bucureşti

"Conceptul creativ "Make Your Own Design" va da frâu liber fiecărui vizitator să-şi exprime talentul sub cât mai multe forme posibile: desen pe tricouri, pictură pe pereţi, design gastronomic, design de cocktailuri, design al accesoriilor. Activitatea cea mai atractivă va fi pictura pe pereţi. Vor fi puși la bătaie pereţii de pe scara clădirii şi vizitatorii îi vor putea colora după cum le va fi inspirația."

FCB Bucureşti Blank

Adresă: Str. Barbu Vacarescu, nr. 137A, Bucureşti

"FCB Bucharest organizează petrecerea cu tema “blank”. Pereţii goi de ciment din birourile agenției aşteaptă oaspeții să îi coloreze. Sunt puse la dispoziţie stencils şi sprayuri."

thegroup Structura echilibrului

Adresă: Str. Praga, nr. 3, Bucureşti

"Un design unic pentru o mică demonstrație: o colecție limitată de postere al căror centru de greutate nu este în centru, așa cum s-ar aștepta toată lumea, ci înspre margine. Oamenii sunt îndemnați să-i testeze echilibrul chiar în vârful degetului lor. Pentru a duce lucrurile mai departe, invitații vor avea șansa de a interpreta cum vor echilibrul. Pentru asta, gazdele au pregătit o serie de instalații care trebuie completate cu piese din burete negru de diferite forme. Fiecare trebuie să așeze câte o piesă după bunul plac, atât timp cât stă în echilibru. Rezultatul? O mulțime de instalații unice, perfect echilibrate, care rămân pe terasa thegroup."

AICI este disponibilă harta cu toate agențiile participante la Noaptea Agențiilor de Publicitate 2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu