Skip to main content

Radio Seven, licenţa prin satelit prelungită pentru încă nouă ani

 
CNA
CNA

Licenţa prin satelit a postului Radio Seven a fost prelungită de CNA cu încă nouă ani.

Publicitate

Postul Radio Seven, care are şi o licenţă radio în Bucureşti pe lângă cea de satelit, a fost relansat în luna decembrie a anului 2015, cu Mihai Găinuşă şi Laura Ivăncioiu la matinal şi Bogdan Strătulă, director executiv (pe larg, AICI).

Radio Seven este operat, alături de postul de televiziune TV H, de societatea Mass Media România de Mâine, ai cărei asociaţi sunt: Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; Preşedinte: Aurelian Bondrea) – 50.0361% şi Universitatea Spiru Haret – 49.9639%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Pe cand si in tara radio 7?
  • Mihai Salam Mihai Salam
    Daca dai click pe linkul de deasupra comentariilor "Mihai Găinuşă se implică într-un nou proiect radio, unde se va ocupa de matinal", o sa afli ca e un radio cu specific universitar. Nu cred ca in Bucuresti sunt 900 de universitari. De fapt, nu cred ca sunt umai 900 de oameni destepti in Bucuresti. De fapt, cred ca sunt mult mai multi de 900 oamenii destepti, si poti sa ii cunosti usor prin prisma faptului ca 1. nu asculta un radio cu 900 de ascultatori sau 2. iau salariu chiar daca strang doar 900 de ascultatori.
  • fmascultator fmascultator
    Daca ar mari si puterea sau ar schimba lcoatia actuala , alte antene, ar face oricum ceva sa se poata receptiona , macar cum se aude GOLD FM sau Romanticu , care sunt si ei local doar pe Bucuresti in FM, parca ar fi o nisa ca semnal , in randu posturilor de calitate locale. Dar daca ei schimba tot si lasa transimisia in FM aceeasi ca si acum 1 an , 2 sau 4 ani ... Nu rezolvi mare lucuru, iti chinui audienta locala. Asa mai bine raman pe net si satelit si sting emitatoru ala de 500w.
  • Seven Seven
    Pe 103.4 in Bucuresti si 7radio.ro, pe internet.
  • George George
    Pe ce frecventa e radio 7?
  • optu optu
    @Mitica : 900 de ascultatori inteligenti sint oricum mult mai putini decat un procent mic din aceiasi categorie de ascultatori Zu. 1 la suta din audienta Zu tot e mai mult. Vorbim de cifre,nu de pareri. Probabil cei care au bagat bani in Seven stiu deja asta din conturile lor goale. Aia care cred ca intelectualii stau cu urechea doar pe Seven sau Guerrilla ajung ca Mihaiu: nu-i mai crede nimeni :) "Intelectualii" sint pe Romania Cultural probabil
  • Mitica Buzdugan Mitica Buzdugan
    Nu toti il asculta pe Buzdugan . Mai sunt si oameni inteligenti probabil .
  • Emilia Emilia
    Succes, Seven!
  • Mihai Salam Mihai Salam
    Si eu care credeam ca Huidu e al mai pesedist dintre cei doi... Am vazut ieri ca are 900 de ascultatori, deci e bine sa li se dea sataliti. Daca ii asculta si un martian, deja audienta se va umfla semnificativ.

Trimite un comentariu

sus