Skip to main content

Restructurări în grupul Adevărul Holding. Zeci de oameni afectați de măsură. Un departament întreg desființat

 
Restructurări în grupul Adevărul Holding. Zeci de oameni afectați de măsură. Un departament întreg desființat
Adevarul sigla

Zeci de angajați au fost restructurați în grupul Adevărul, în această săptămână. Măsura a afectat aproximativ 30 de angajați din grupul lui Cristian Burci, care au fost concediați. Printre ei, nume cu zeci de ani de experiență în presă. În alte cazuri, au fost scăzute salariile.

Publicitate

Restructurarea a fost motivată de situația grupului - aflat în insolvență.

Detalii, în continuare:

- concedierile au vizat departementele de vânzări, marketing, controlling, contabilitate, dezvoltare online

- întregul departament condus de Eduard Dârvariu - cel de dezvoltare online - a fost desființat. Aproximativ 20 de oameni - programatori și redactori, inclusiv Eduard Dârvariu, au fost restructurați. Departamentul se ocupa de site-urile Voux.ro și viteze.ro, lansate în urmă cu câteva luni. Din informațiile Paginademedia.ro, cele două proiecte online vor fi abandonate.

- trei oameni de la vânzări au fost restructurați. Unul dintre ei este Adrian Dinu, profesionist cu zeci de ani de experiență în domeniu, în grupul Adevărul și la Ringier.

- unul dintre cei experimentați oameni de distribuție și abonamente a fost concediat. Este vorba de Carmen Dincă, director de abonamente, care lucrează în distribuția de presă de peste 25 de ani.

- potrivit informațiilor Paginademedia.ro, a fost afectat și departamentul controlling - doi oameni, printre care Răzvan Ghenea.

- de la departamentul marketing au fost restructurați doi angajați, iar de la administrativ - trei.

- conform surselor Paginademedia.ro, salariile celor din departamentul IT au fost scăzute.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • VOUX.ro, numit astfel dupa tema Wordpress TheVoux, disponibila contracost pe ThemeForrest si care motoriza "proiectul".

    E bine ca i-au desfiintat cu totul.

Trimite un comentariu