Skip to main content

Serialul Umbre, cu Șerban Pavlu în rol principal, ajunge peste Ocean, în rețeaua Hulu

 
Serialul Umbre, cu Șerban Pavlu în rol principal, ajunge peste Ocean, în rețeaua Hulu
Umbre

Platforma de streaming video online Hulu, una dintre cele mai puternice din Statele Unite, a achiziționat serialul marca HBO, Umbre, produs în România, anunță TBI Vision. Aceasta este prima producție HBO Europa care ajunge peste Ocean. 

Publicitate

Seria a fost realizată de HBO pentru România după un script australian „Small Time Gangster”. Serialul, care are opt episoade a câte 45 de minute, este disponibil pentru versiunea gratuită a platformei de video streaming. 

POVESTEA SERIALULUI. Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă.
Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că el lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local.
Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai gasește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.
DISTRIBUȚIE. Filmul regizat de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, după un scenariu adaptat de Bogdan Mirică, îi are în distribuție pe: Șerban Pavlu (Toată lumea din familia noastră, Câinele japonez), Maria Obretin (Funeralii fericite, București Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În derivă, Domestic), Mădălina Craiu (Blu, Poarta Albă), Gabriel Huian (Principii de viață, Marilena de la P 7), Doru Ana (După dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Vișan (Balanța, Despre oameni și melci), Ștefan Velniciuc (Frații Jderi, Șobolanii roșii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu
(Rămâi cu mine, Despre oameni și melci), Gabriel Spahiu (Visul lui Adalbert, Lampa cu căciulă, Toată lumea din familia noastră), Diana Cavallioti (O vară foarte instabilă, Întâlniri încrucișate), Sorin Cociș (Domestic, La urgență). Imaginea filmului este semnată de Andrei Butică.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu