Skip to main content

VIDEO. Dobro: luni, primul matinal la noul Guerrilla. Cum arată grila și de ce au început cu 30.000 de mulțumesc

 

PAGINADEMEDIE LIVE. "Luni va fi momentul  T zero, sau G zero", a spus Mihai Dobrovolschi la Interviurile PaginademediaTV. Până luni dimineață, realizatorii Radio Guerrilla mulțumesc public, pe post, individual, tuturor celor peste 30.000 de persoane care au semnat petiția Vrem Guerrilla înapoi.

Publicitate

De ce a ales Radio Guerrilla acest mod neobișnuit de a reveni, cu 30.735 de "mulțumiri" nominale?

Mihai Dobrovolschi, pentru Paginademedia.ro:

"Noi singuri nu am exista și asta am înțeles-o foarte bine. Am înteles foarte bine că fără ascultatori suntem zero, oricât de talentați am fi. Ei ne-au ajutat mult cu acele petiții, au arătat că încă ne mai așteaptă. Eu cred că la CNA ne-a ajutat și asta. Noi preferam să facem lucruri un pic mai adânc. Le mulțumim tuturor."

Dobrovolschi a trecut în revistă emisiunile care se vor auzi pe post.

"Guerrilla de dimineață, cu mine, Matei Oprina și Gilda Comârzan. Apoi, de la 10.00, Petru Stratulat cu Sorin Badea fac Sound of silence, care nu a fost pe Guerrilla în formula asta, când s-a terminat emisia acum doi ani, însă a crescut foarte, foarte frumos unde am fost cu DobroShow și este foarte potrivită cu Guerrilla. Este pentru oameni inteligenți, pentru oameni care vor să afle ce s-a mai întâmplat în știință, in tehnologie. N-o să fie doar asta, dar va fi un program din care afli multe noutăți despre lumea care te înconjoară.

Apoi vine Liviu Mihaiu cu Asta la revista presei de la 13.00 la 14.00. Memo, care avea și înainte intervalul, de la 14.00 la 17.00 cu Binili învinge.

În intervalul 17.00-20.00 va fi Bogdan Șerban cu Guerrilla logout.

Între 20.00 și 22.00 intră Dragoș Olaru, care era la știri la noi, dar care între timp a terminat UNATC-ul. Este actor cu acte în regulă, e păcat să nu folosești emoția unui om pentru programul de radio dintre știri. Programul de infotainment are ca și condiție transmisia de emoții, cel puțin la Guerrilla. Iar Dragos e un om atât de emoțional, de ce să nu își facă programul lui? O să facă zilnic program și într-una dintre zile o să facă o emisiune u încă doi colegi, ceva ce n-a mai fost pe Guerrilla, n-aș vrea să vă stric surpriza. O să fie un gen de mocks show, un program unde se ia realitatea în glumă la modul serios.

Avem emisiuni specializate seara, îl avem pe Hefe, o să avem Electrocord, o să placă, o să avem o emisiune pe hip hop tot așa seara.

În weekend o să-i avem pe Iulian Tănase cu Mitoș dimineața, cum erau de obicei, după care o să avem o emisiune de film, Prima bandă.

Cu Dan Chișu încă suntem în discutii, să vedem dacă are timp, pentru o emisiune de cooking, looking, talking show. Dan Chisu este un foarte bun povestitor, este și regizor, n-am niciun dubiu că o să reușească să povestească ceea ce vede el în fața lui.

VIDEO. Mihai Dobrovolschi la PaginademediaLive, înregistrarea integrală:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu