Skip to main content

VIDEO. Dragoş Muşat - Tetelu, emisiune online la Mediafax

 
VIDEO. Dragoş Muşat - Tetelu, emisiune online la Mediafax

Dragoş Muşat, autorul Jurnalului lui Teteleu, are emisiune video online la Mediafax. Programul, în fapt scurte pastile video, se numeşte Tetelejurnal şi va fi difuzat de câteva ori pe săptămână.

Publicitate

Ieri, pe contul Tetelejurnal a apărut un prim filmuleţ de trei minute şi jumătate cu ştiri interpretate într-o maniera umoristică realizat de Tudor Muşat (Tetelu).

"Am început acest job - de producţie de video online -, care sigur a fost înaintea timpurilor, în urmă cu zece ani. Acum, reînnod practic o tradiţie creativă într-un domeniu în care îmi place să mă exprim", a declarat Dragoş Muşat pentru Paginademedia.

Dragoş Muşat a semnat Jurnalul lui Tetelu timp de zece ani, în Academia Caţavencu. Totodată, a făcut parte din echipa Serviciului Român de Comedie, ca actor şi regizor, atât la Pro TV, cât şi la Digi 24. În urmă cu aproape zece ani, Dragoş Muşat a fondat primei platformă locală de content video - Happy Fish. În prezent, ocupă poziţia de Head of Content la agenţia de publicitate Leo Burnett.

VIDEO. Tetelejurnal, cu Dragoş Muşat:

Anunţul noii serii online a fost făcut de Telelu printr-o scrisoare pamfletară publicată pe pagina de Facebook a emisiunii.

Citeşte şi:

După două sezoane, contractul dintre Serviciul Român de Comedie şi Digi 24 s-a încheiat la finalul anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jeni Jeni
    ***
  • em em
    Apreciez TeteleJurnalul, unele mai bune altele mai slabe, principal este ca Tetelu' nu are patron.... !
  • pulimea pulimea
    foarte slab foarte foarte slab
  • Tetelu Tetelu
    De "cîcat"...ca să îl citez pe stimabilul Tetelu
  • Vicentiu Vicentiu
    Ce original și mai ales amuzant.

Trimite un comentariu

sus