Skip to main content

VIDEO. Portretul Prinţului Charles, al Angelei Merkel şi al lui Dalai Lama, reconstruite într-o reclamă inedită

 
VIDEO. Portretul Prinţului Charles, al Angelei Merkel şi al lui Dalai Lama, reconstruite într-o reclamă inedită

VIDEO. Prinţul Charles, Angela Merkel, Papa Francisc şi Dalai Lama, într-o singură reclamă? Getty Images, cunoscuta agenţie foto, a găsit o modalitate inedită de a se promova: a construit portretele personalităţilor din milioanele de fotografii pe care le are în arhivă. Cum s-a ajuns la această idee?

Publicitate

Campania presupune construcţia portretelor unor personalităţi precum Angela Merkel, Prinţul Charles, Dalai Lama sau Papa Francisc din părţi ale unor oameni obişnuiţi.

Cum au ajuns la execuţii? Daniel Oksenberg, senior copywriter la AlmapBBDO pentru Adweek:

„Ideea campaniei este să prezinte agenţia Getty Images pe baza varietăţii sale. Deţinem o colecţie cu milioane de imagini”.

„Ne-am gândit: dacă putem face aproape orice cu mai multe imagini, imaginaţi-vă ce se poate face prin combinarea lor. Posibilităţile sunt infinite. E ca şi în cazul genelor. Există 25 de mii de gene care fac fiecare persoană să fie unică. Dacă 25 de mii de gene pot face acest lucru, milioanele de imagini de la Getty Images ar trebui să fie în măsură să facă acelaşi lucru”, a continuat publicitarul.

Agenţia a petrecut patru luni în cercetarea şi testarea diferitelor imagini.

Benjamin Yung Jr., director de creaţie la AlmapBBDO:

„Pentru ca fiecare faţă să fie recunoscută, fiecare detaliu a necesitat o cercetare masivă, dar Getty Images are un astfel de conţinut bogat. Am reuşit să găsim detaliile exacte pe feţele pe care am dorit să-i înfăţişez ".

Susan Smith - Ellis , director de marketing la Getty Images:

„Suntem foarte încântaţi să fim iar pateneri cu pentru a crea o campanie inovatoare şi unică, care demonstrează în mod clar şi inteligent rolul Getty Images în industria creativă ca sursă vizuală de conţinut pentru orice comerciant, agent de publicitate sau editor ".

VIDEO. Campania pentru Getty Images:

Despre Getty Images

Getty Images este o agenţie americană de stocare fotografii, cu sediul in Seattle, Washington, Statele Unite ale Americii. Este un furnizor de imagini de stoc pentru întreprinderi şi consumatori, cu o arhivă de 80 de milioane de imagini şi ilustraţii statice şi mai mult de 50.000 de ore de materiale de filmate.

Getty Images a lucrat pentru campanie cu o agenţie braziliană de publicitate - AlmapBBDO. Numele campaniei: „Posibilităţi infinite” (engl. „Endless Possibilities”), relatează Adweek.com.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus