Skip to main content

Cum te poate băga o ştire în faliment. Un site american, dărâmat de procesul cu fostul luptător Hulk Hogan

 
Cum te poate băga o ştire în faliment. Un site american, dărâmat de procesul cu fostul luptător Hulk Hogan

Un singur material a trimis o publicaţie americană în faliment. Gawker Media a publicat imagini cu fostul luptător Hulk Hogan în ipostaze intime şi acum îi datorează 140 de milioane de dolari.

Publicitate

Platforma americană Gawker Media, fondată în 2002 de jurnalistul de origine britanică Nick Denton, şi-a anunţat falimentul. Compania va fi scoasă la licitaţie, cu o deschidere de ofertă de 100 de milioane de dolari, conform TheGuardian.com.

Site-ul media care a prosperat de pe urma scandalurilor şi controverselor din jurul celebrităţilor, şi-a depus vineri falimentul, după ce a pierdut un proces de 140 de milioane de dolari, intentat în urma publicării uneia dintre cele mai controversate poveşti ale sale: publicarea unei casete în care apărea fostul wrestler Hulk Hogan în ipostaze intime.

Măsura a fost luată după ce un judecător a refuzat să permită platformei Gawker prelungirea perioadei pentru apel.

În luna martie, un juriu din Florida a stabilit daune morale de 115 milioane de dolari pentru Terry Bollea, cunoscut mai ales drept Hulk Hogan.

Suma era mai mare cu 15 milioane de dolari peste suma iniţială cerută de acesta, pentru încălcarea intimităţii sale, după ce Gawker Media a publicat o înregistrare în care apare fostul wresler în ipostaze intime cu soţia unui prieten. Ulterior, un juriu a adăugat încă 25 de milioane de dolari, daune punitive.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Aia nu era știre, era o mizerie. Aviz amatorilor.

Trimite un comentariu

sus