Skip to main content

Guran a adunat sute de share-uri cu "două autostrăzi, o Franţuzoaică şi un anume Dorel…"

 
Moise Guran Digi 24
Moise Guran Digi 24

Textul scris de jurnalistul Moise Guran despre acuzaţia care i-a fost adusă lui Clotilde Armand că "a făcut autostrada Bechtel şi că a dat ţeapă statului român" a trezit reacţii în rândul internauţilor români.

Publicitate

Articolul intitulat "Despre două autostrăzi, o Franţuzoaică şi un anume Dorel…" a fost distribuit de aproape 550 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrads pentru Paginademedia.ro.

Din materialul semnat de Guran pe biziday:

"Ştiam că va veni momentul în care Clotilde Armand va fi acuzată că a făcut autostrada Bechtel şi că a dat ţeapă statului român. Informaţia era ţinută în rezervă, pentru cazul că franţuzoaica va ajunge vreodată să conteze. Paradoxal, deşi a pierdut alegerile, doamna Armand devine tot mai populară, asta desigur şi pentru că, vorba unei caricaturi devenite virală pe internet… Nu eşti român adevărat până nu te fură cel puţin o dată PSD-ul! Bun venit în România Clotilde! Pe noi ailalţi nu ne mai surprinde furtul, dar nici cu tupeul nu reuşim să ne obişnuim…"

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook:

1. Biziday.ro, “Despre două autostrăzi, o Franţuzoaică şi un anume Dorel…” - 687 share-uri;

Din articol:

"Clotilde Armand, care a fost într-adevăr manager al firmei de consultanţă care a urmărit construcţia autostrăzii Bechtel. Această informaţie nu a fost nicio secundă un secret, noi am dat-o inclusiv în campania electorală, dar pe ea nu s-a bătut toba tocmai pentru că cineva s-a gândit că ar fi fost o bombă irosită atâta timp cât Franţuzoaica nu conta cu adevărat. Acum văd că o prezintă unii ca pe cine ştie ce, semn că Armand a început să conteze. Problema autostrăzii Bechtel a fost dezbătută la Digi24 pe 30 mai."

2. Tolo.ro, “DUPĂ 10 ANI DE LUPTĂ CU CANCERUL ŞI ZECI DE OPERAŢII PE CREIER, DENIS PAŞCOVICI E ÎN COMĂ LA CONSTANŢA, INFECTAT CU DOUĂ BACTERII NOSOCOMIALE” - 545 share-uri;

Din articol:

"Starea secţiei ATI pentru copii de la Spitalul Judeţean Constanţa este deplorabilă, mărturisesc chiar doctorii de aici, epuizaţi şi ei de ”lipsa medicamentelor şi de prezenţa Klebsiella şi Pseudomonas"

3. Printesaurbana.ro, “DRAGĂ PROASPĂTĂ MAMĂ

- 148 share-uri;

4. Blogurile Adevarul, “Reflecţii post-electorale”, de Andrei Pleşu, - 117 share-uri;

Din articol:

"Înţelepciunea (şi experienţa) alegătorului român post-decembrist s-a cristalizat, pînă acum, în propoziţia: „Alegem răul cel mai mic.” „Bun” cu adevărat nu e nimeni. Dar măcar evităm răul catastrofal. De data aceasta, mai ales la Bucureşti, a apărut o nuanţă aparte: „Alegem între mai multe grade şi tipuri de dezamăgire.”

5. Contributors.ro, “This is the end, my friends, the end…”, de Mihai Maci,

- 91 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus