Skip to main content

Instagram introduce noi funcţii, dedicate companiilor

 
Foto: psnews.ro
Foto: psnews.ro

Instagram creează conturi speciale pentru antreprenorii care vor să dezvolte afaceri pe Instagram. Scopul este creşterea veniturilor din publicitate.

Publicitate

Platforma de social media deţinută de gigantul Facebook va pune la dispoziţia celor care vor să întreprindă activităţi comerciale conturi speciale care le va permite clienţilor să ia contact direct cu aceştia, fără a mai fi nevoie de postări publice, scrie Adage.com.

De asemenea, Instagram va pune la dispoziţia utilizatorilor care folosesc platforma în scopuri comerciale o serie de date menite să selecţioneze postările cele mai vizitate. În plus, noile modificări vor permite transformarea celor mai vizitate postări în reclame.

Modificările vizează mai bine de două sute de mii de publicitari de pe Instagram, în marea lor majoritate antreprenori.

Noile caracteristici sunt similare cu instrumente deja prezente pe Facebook şi Twitter, care permit utilizatorilor să plătească reţelele sociale pentru a promova posturi specifice.

Reclamele de pe Instagram sunt de aşteptat să aducă un plus de 1.53 de miliarde de dolari în 2016, suma reprezentând 15% din totalul vânzărilor de anunţuri pe Facebook, potrivit eMarketer.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus