Skip to main content

Meciurile de la Euro de pe Pro TV, pe mobil şi tabletă în platforma UPC

 
Meciurile de la Euro de pe Pro TV, pe mobil şi tabletă în platforma UPC

Inspirat de Campionatul European de Fotbal care a început vineri, UPC România a creat un pachet dedicat suporterilor. Meciurle de Euro 2016 pot fi văzute gratuit de abonaţii UPC* şi pe telefoane mobile, tablete sau laptopuri. Este vorba despre cele 23 de partide difuzate de Pro TV, care vor fi disponibile pe platforma de live treaming Horizon Go de la UPC.

Publicitate

Odată cu această facilitate, UPC a lansat un pachet de programe, pe care l-a denumit Suporter HD, care include 118 canale TV digitale, din care 22 în format high definition, internet 300 Mbps cu modemul Connect Box şi telefonie cu minute nelimitate ĩn reţeaua UPC. ,

Clienţii UPC care opteazã pentru pachetul Suporter HD pot vedea meciurile europene la calitate HD şi primesc gratuit ĩn custodie media-box-ul HD, cu funcţia de ĩnregistrare, Digital Video Recorder (DVR). Cu DVR, clienţii UPC pot ĩnregistra programele TV favorite inclusiv meciurile europene şi, de asemenea, pot opri, derula şi relua emisiuni transmise ĩn direct.

Pachetul costă 64 de lei pe lună şi este disponibil până pe 17 iulie 2016.

Şi Dolce Sport are live streaming pentru meciurile de la Euro 2016. Postul de sport deţinut de Telekom are drepturile de difuzare pentru toate partidele de la Campionatul European (Detalii, AICI).

*Toti clientii UPC de internet si TV pot vedea toate programele difuzate de PRO TV, inclusiv meciurile de la EURO, pe platforma Horizon GO, gratuit, oriunde ar fi, pana pe 10 iulie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus